Yaşın 10 felan mı? bu nasıl bir üslup? "AMeDe" felan yazıyorsun seninle tartışmaya girilen vakite bile yazık.
Senin gibilerin böyle çıldırmasını izlemek zevk veriyor.

GTX 1660 ile fanboyluk yapan da ilk kez görüyorum.
Ver parasını da kullanalım 4070-4080'li makineleri aslan parçası. Bütçemiz neye yetiyorsa, işimizi ne görüyor idare ediyorsa onu kullanıyoruz.

Benim bir tanıdığım 2 AMD kartına da bu işlemi uygulayıp biraz daha uzun süre kullandı. Siz görmediniz diye işe yaramıyor diye bir şey yok.
2 şanslı insan. Hayatlarında bol şanslar dilerim.

AMD'nin "ekran kartı konusunda" NVIDIA gibi olamadığı gerçeğini seve seve kabullenmek zorundasınız. Forumlar AMD ekran kartıyla sorun yaşayanlarla dolu. NVIDIA ile sorun yaşayan hiç mi insan yok? Elbette var. NVIDIA bu yüzden tekel gibi bir şey, bu yüzden pahalı işte.

10 tane sorun varsa 6-7 tanesi AMD. Biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Bu konu hakkında tartışmaktan bıktım usandım, laf anlamaz insanlara da laf anlatmak istemiyorum. İstediğiniz kadar linçleyin, dislike atın. AMD ekran kartı alarak kumar oynamak bana göre yanlış.

Son düzenleme:

Ver parasını da kullanalım 4070-4080'li makineleri aslan parçası. Bütçemiz neye yetiyorsa, işimizi ne görüyor idare ediyorsa onu kullanıyoruz.

AMD'nin "ekran kartı konusunda" NVIDIA gibi olamadığı gerçeğini seve seve kabullenmek zorundasınız. Forumlar AMD ekran kartıyla sorun yaşayanlarla dolu. NVIDIA ile sorun yaşayan hiç mi insan yok? Elbette var. NVIDIA bu yüzden tekel gibi bir şey, bu yüzden pahalı işte.

10 tane sorun varsa 6-7 tanesi AMD. Biliyorsunuz ama işinize gelmiyor. Bu konu hakkında tartışmaktan bıktım usandım, laf anlamaz insanlara da laf anlatmak istemiyorum. İstediğiniz kadar linçleyin, dislike atın. AMD ekran kartı alarak kumar oynamak bana göre yanlış.
Dediğin şeylerin konuyla alakası ne? Soğuk lehimi düzeltmek ile ekran kartının markasının ne alakası var? Desen ki çiplerde malzeme kalitesi farkı var BGA'da sıcak yiyince bozuluyor o da yok ikisini de TSMC üretiyor. VRAM desen ikisinin de VRAM'leri Micron, Samsung ya da Hynix. Bunu herhangi bir elektronikçiye söyleme arkandan dalga geçerler senle.

Kimsenin de AMD = Nvidia diye bir iddiası olduğunu sanmıyorum Nvidia AMD'den 30 kat büyük bir şirket. Parası olan alır 4090'ı keyfine bakar zaten. Ancak giriş seviyesinde 4060 gibi fiyat performans olarak çöp kartlar yerine AMD tercih edenler olması normal.

Max NVIDIA fan:)

Arkadaşlar internette hatta YouTube'da GPU fırına atınca GPU düzeliyor sizce gerçek mi yoksa bu yalan mı? (Merak ettim bir gün lazım olur diye.)

Gercek ama bir sureligine sonra tekrar firinlaman gerekiyor ta ki MOSFET'ler patlamis misir gibi patlayana kadar.