Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 3
Her bulduğunu yiyip içerse böyle şeyler normal. Umarım içecek olarak yine kolonya içmemiştir.
Her bulduğunu yiyip içerse böyle şeyler normal. Umarım içecek olarak yine kolonya içmemiştir.
Şaka maka gerçekten bir şey oldu herhalde uzun süredir yazmıyor.
- Makaleler
- 3
Hastaneye gitmiştir. Ya da bizi trolleyip yatmıştır.Şaka maka gerçekten bir şey oldu herhalde uzun süredir yazmıyor.
Darth Maul
Deneyimli
Soruda cevabı vermişsin ya zaten.
Hastaneye gitmiştir. Ya da bizi trolleyip yatmıştır.
Ne gülerim ama bizi trollediyse.
dotsh
Üstün
Hocam kalmasın diye yedim.
Bayağı var hocam. Lavaboya girerim rahatlamazsam ağrı kesici ya da hastane.
Bir şey olmayacaksa bile ara çağır. Hayatında kaç kere ambulansa bineceksin? (!)
- Makaleler
- 3
Bence troldür. Kolonyayı midenin yıkanacak kadar içilebileceğini sanmıyorum. Çok acıdır tadı alkol yüzünden.
miraçov
Üstün
Konu yüksek ihtimal troll. 4 hafta dolapta beklemiş yemeğin tadı da, kokusu da rezil haldedir kendini yedirmez. Küf doludur. Troll değilse de acil hastaneye gidip durumunu söylesin müşhayede altına alırlar durumunu gözlerler. Geçmis olsun.
Lavaboya gittim bir de ağrı kesici içtim.
Lavaboda biraz uzun kaldım galiba bayağı mesaj birikmiş
Arkadaşlar troll falan değil normal bir şekilde karnımın ağrıdığını belirttim size sordum.

Lavaboda biraz uzun kaldım galiba bayağı mesaj birikmiş
Arkadaşlar troll falan değil normal bir şekilde karnımın ağrıdığını belirttim size sordum.
Gözüm kararıp başım dönünce hastaneye gittik o zaman yıkadılar.Kolonyayı midenin yıkanacak kadar içilebileceğini sanmıyorum.
Asla
Hocam poşette buzdolabında kalmış bir şeyi yoktu.Konu yüksek ihtimal troll. 4 hafta dolapta beklemiş yemeğin tadı da, kokusu da rezil haldedir kendini yedirmez. Küf doludur. Troll değilse de acil hastaneye gidip durumunu söylesin müşhayede altına alırlar durumunu gözlerler. Geçmis olsun.