Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Lavaboya gittim bir de ağrı kesici içtim.
Lavaboda biraz uzun kaldım galiba bayağı mesaj birikmiş
Arkadaşlar troll falan değil normal bir şekilde karnımın ağrıdığını belirttim size sordum.
Gözüm kararıp başım dönünce hastaneye gittik o zaman yıkadılar.
Asla
Hocam poşette buzdolabında kalmış bir şeyi yoktu.
Bol su için ve evde varsa bulantı ihtimaline karşı bulantı hapı için.
Bulantı hapı yoktu hocam karın ağrısını geçirmesi için ağrı kesici içtim. Bol su da içerim hoc sağ olun.Bol su için ve evde varsa bulantı ihtimaline karşı bulantı hapı için.
Maalesef
Hocam sanırım yediğiniz şey bayattı. (Its a emeyzing)Dolapta 3-4 haftadır arkada kalmış ekmek arası buldum, baktım görünürde bir şey yok. Göm gitsin ne olacak dedim şimdi de karnım acayip ağrıyor. Zehirlendim mi ne yapayım?
Geçmiş olsun. Yediğiniz şeyde ekmek arasında ne vardı?
Elma ısıran
Üstün
Büyük ihtimalle troll konu. Ciddiye alamadım. 3-4 haftalık ekmek arasını yiyecek kadar aklını kaybedecek herhangi bir internet kullanıcısı olacağını düşünmüyorum. Bilgisayarı açmaya, tarayıcıya tıklamaya zekası yeten herkes onu yememesi gerektiğini bilir. Üstüne bir de "ETS2'deyim, hastaneye gidemem" diyor. Gece gece iyi eğlence çıkarmış buradaki herkese.
Kardeş karın ağrısına iyi gelen bir şey önerirsiniz herhalde diye konu açtım hastaneye gidemiyordum çünkü.
Bu vardı hocam.
Izgaradan kalma et, domates, biber ve peynir vardı.
Ya bak görünürde sağlam duruyordu o yüzden yedim.3-4 haftalık ekmek arasını yiyecek kadar aklını kaybedecek herhangi bir internet kullanıcısı olacağını düşünmüyorum.
O işin bahanesiÜstüne bir de "ETS 2'deyim, hastaneye gidemem" diyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 3
Gitmedim hocam ağrı kesici içtim biraz uzandım iyiyim şimdi. Ben değil arkadaşlarım sahura kalktı ETS 2'de sabahlayalım dediler bende olur dedim.@3586 iyisin sanırım sahura kalktın. Hastaneye gittin mi?
İyiyim, motoru bozmuşum dakika başı tuvalete gidiyorum