Şu an Chrome kullanıyorum ama ağırlaşmaya başladı gibi geldi. Coldstart normalde 1 saniyenin altındayken şimdi 1-2 saniye sürüyor. Sizce Brave geçeyim mi? 1 saniye bile önemli benim için.
Başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım
Şu an Chrome kullanıyorum ama ağırlaşmaya başladı gibi geldi. Coldstart normalde 1 saniyenin altındayken şimdi 1-2 saniye sürüyor. Sizce Brave geçeyim mi? 1 saniye bile önemli benim için.
Başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım
başka tarayıcı düşünmüyorum şu anlık. İlerleyen vakitte Brave'den sıkılınca değiştirmeye kapınızı çalarım
PC ve mobil de Brave kullanıyorum cok uzun süredir. Ctt yazılımı ile Brave debloat işlemi yapabilirsiniz. Şu ana kadar memnunum ve başka bir tarayıcıya yönelmeyi hiç düşünmedim.
Geçilir. Bilgisayarın sağlam, bende de 13650HX olanı var. Onda da Brave kullanıyorum, 2. nesil i5 sistemimde de. Elimde olsa evdeki fırına da Brave kurarım.