Captain Skriniar
Üstün
O zaman indirip deneyeyim çok övüldü.Geçilir. Bilgisayarın sağlam, bende de 13650HX olanı var. Onda da Brave kullanıyorum, 2. nesil i5 sistemimde de. Elimde olsa evdeki fırına da Brave kurarım.
O zaman indirip deneyeyim çok övüldü.Geçilir. Bilgisayarın sağlam, bende de 13650HX olanı var. Onda da Brave kullanıyorum, 2. nesil i5 sistemimde de. Elimde olsa evdeki fırına da Brave kurarım.
Ana ekrandaki Brave Wallet falan filan var, onları kaldırırsın. On numara olur.
Firefox kullanıyordum bi' ara fakat ısınamadım hiç.Ram tüketimi konusunda en iyisi Helium sanırım; ancak 24 GB RAM'iniz var zaten. Ben yıllardır Firefox kullanıyorum ve çok memnunum. Firefox Sync çok başarılı ve güvenli geliyor. En azından ben güvenli diye biliyorum. Yanlış bilgi vermiş olmak istemem. Telefonumda da aynı tarayıcıyı kullanıyorum.
Bazı performans ayarları ve auto tab discard ile birlikte RAM tüketimi bayağı bir düşüyor. Aynı zamanda gayet akıcı ve sade bir tarayıcı. Ben çok memnunum.
Firefox kullanıyordum bi' ara fakat ısınamadım hiç.
Güncel olarak kullanıyorum şuanda. Bu laptopun yanında harici ofis laptopu da var yanımda, onda firefox yüklü ama Chrome'a göre daha ağır çalışıyor. Librewolf ve Helium aklıma yatmaya başladı biraz.Eğer 2017'den önce kullandıysanız bayağı bir rezaletti. Hatırlarsınız zaten. 2017'de motoru yenilendi ve 2021'de tekrardan büyük güncellemeler aldı ve sonrasında almaya devam etti. Eğer ki yakın dönemde kullanmadıysanız bir şans verin derim. Bir de ben genel kullanım açısından Brave ile benzettim açıkçası. Brave konusunda pek bir deneyimim yok ancak duyduklarım hep olumlu. Bir de az önce bir arkadaş LibreWolf önermişti. Ona da bir göz gezdirin derim. Firefox ile motoru aynı ancak gizlilik konusunda daha da iyi sanırsam.
O donmalara az küfür etmedim. Opera GX kullanırken güzelim videonun tam ortasında 10 FPS oluyordu, kapa aç yapmadan düzelmiyordu.YouTube'da saçma sapan donmaları olmasa fena değil. O da YT ile alakalı diyorlar. YT artık agresif reklamlar vermeye başladığı için engellemeye çalışırken donuyormuş. İki tarayıcı kullanmak her zaman daha iyi. Ana tarayıcı olarak Floorp kullanıyorum. Brave'i Chromium gerektiren sitelerde işlem yaptığım zamanlarda kullanıyorum. Gecko tabanlı tarayıcılarda WEBGL siteleri hala verimsiz çalışıyor.