Brawl Stars oynuyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nop
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
  • Etiketler Etiketler
    brawl stars
Yer
Aydın
Bir ara 2024'te oynamayan yoktu. Bir ara düşüşteydi herhalde 2025'te. Sonra son zamanlarda ücretsiz kutularla falan oyuncu çektiler bayağı. Mart'tan beri ben de bayağı sardım Brawl Stars'a. 2019'dan beri aralıklarla bazen uzun bazen kısa oynamayı bırakark yine devam etmitim oynamaya. Genelde çocuk kitleye düşmemek için karakterleri prestij 2'ye yükseltip oynamayı tercih ediyorum ondan dolayı kupam düşük orta arası herhalde ben de tam bilmiyorum. 65 bin kupayım şu an ama ilkokula giden çocukların 40-50k olduğunu gördükten sonra Supercell'in kupa kasma sistemini aşırı nasitleştirdiğini anladım biraz. Son sistem zaten her karakteri rahatça 2000 kupa yapabileceğin şekilde, eskiden 1000 kupa yapmak bile zordu şimdi 1000 kupaya kadar Full hot atıyor.

Hayatımda hiç oynamadım. Zamanında tüm yaşıtlarım oynarken ben HayDay oynuyordum.

Kitlenin yarısı doğmamışken oynuyordum çok eski oyuncusuyum.
Şu an çok oynamıyorum. Ama sarıyor ya. 50k kupayım. Çok eskisi gibi kasamıyorum. Önceden kaybettiğim hesap 2020'de 18k kupaya ve efsanevi hariç her şeye sahipti.TR'de ilk 100'e girmiştim

Günlük seriyi alıp çıkıyorum artık neredeyse hiçbir mobil oyun sarmıyor.

Beni de PC oyunları sarmıyor ya. Masada açılmasını bekle bir ton uğraş. Koltukta yayılarak oynamak eğlenceli oluyor 5dakika maç süresi kısa olunca iyi oluyor.

Şu an kendimce iyi oynuyorum ama oyun çıktığında 5. sınıfa gidiyordum. Rastgele yardır öl doğ öl döngüsümde hesaplaşmada pusarak kupa kasardım. Şu an mesela hesaplaşma hiç oynamam arkadaşla girmediğin sürece sarmıyor. Genelde savaş topu nakavt falan oynuyorum.

O zamanlar iyi oynuyordum. Çünkü çok fazla oynuyordum. Günde 1-2K kupa kasmak imkansızdı o zamanlar için. Zaten kupa yolu 15K da bitiyordu
Benim hesabımda efsanevi yoktu efsanevi. O zamanlar bir şeyin değeri vardı. Şimdi bakıyorum, kredi gelmiş illa açıyorsun. O zamanlar kutuları açarken heyecan olurdu. Hatta bir keresinde yan hesabım 700 kupayken en kötü kutudan spike çıkarmıştım Supercell oyunu bozdu. Eskiden brawl Pass'i bile Pass yolundaki elmasları alarak alabiliyordun.

Blockman Go'da tanıştığım arkadaşlarım mesaj atınca oynuyoruz. Onun harici hiç girmem.

Oyuna çok saçma sapan şeyler geldi. Eski tadı kalmadı, bir şeyi batırmak mı? Supercell'den sorulur. Bir ara hayatsız gibi 4-5 hesaptan oynuyordum, 3 yıl olacak girmiyorum.

Ben 9. Sınıfı bitiriyorum. İlkokul zamanımda Türkiye El Primo birinciliğim vardı. İlkokulda hesabı çaldırınca bıraktım ve PUBG'ye başlayınca bıraktım. Liseye geldim. Baktım arkadaşlar oynuyor hesabı geri aldım, şimdi bende oynuyorum sadece okulda. Onun haricinde bilgisayar oyunları oynuyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…