Liguori

Yetkin
Makaleler
1
En az 8 girişli, anahtarlı, yüksek akım korumalı ve Çin'de üretilmemiş bir priz arıyorum.

Tek bunu bulabildim. RF/EMI filtresi de var mış.

Sizce alınır mı? Fiyatı uygun mu? Yoksa daha ucuza aynı standartta ürünler tavsiye edebilir misiniz? Belirttiğim şeylerin olması zorunlu. Taksitle alacağım o yüzden fiyat çok sıkıntı değil. Sadece alternatifler var mı merak ediyorum.

Çok önemli ekipmanlar bağlanacak. Router, AP, switch, AVR (en önemlisi), PS5, 4K TV, vb.

Düzenleme:

Bunu da buldum. Yarı fiyatı, ama koruması sadece 13.500A, RF/EMI filtresi yok ve Çin üretimi. Sizce çok fark eder mi bunlar?

UPS almayacağım çünkü Line-interactive'lerin çok bir olayı yok, Online UPS'ler ise çok sesli çalışıyor. Ev sinema sistemim olan yerde maalesef Online UPS tutamam. Zaten yeterli girişleri de yok.

Son düzenleme:
60.000 amper değeri prizin maksimum çekebileceği gücü tanımlar, koruma kapasitesi değil. Koruma kapasitesi için Joule (Gerilim) değerine bakmanız gerek. Schneider marka tavsiye ederim, ihtiyaca göre bakabilirsiniz.

Ayrıca hassas tıbbi cihaz veya ses sistemi bağlanmayacaksa RF/EMI filtreler çok önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
60.000 amper değeri prizin maksimum çekebileceği gücü tanımlar, koruma kapasitesi değil. Koruma kapasitesi için Joule (Gerilim) değerine bakmanız gerek. Schneider marka tavsiye ederim, ihtiyaca göre bakabilirsiniz.

Ayrıca hassas tıbbi cihaz veya ses sistemi bağlanmayacaksa RF/EMI filtreler çok önemli değil.
Peki böyle bir Schneider tavsiyeniz var mı? Ben bulamadım.

En az 8 girişli, anahtarlı, Çin dışı üretim, yüksek Joule koruma, duvara/masaya monte edilebilir?

Düzenleme:

PM8-GR buldum ama stok bulamıyorum. Bulduklarım da çok pahalı.
2754 Joule diyor. İyi mi?

Son düzenleme:
RF ve EMI filtreleri olması iyi olur. Detayına girmeye gerek yok uzun hikaye. PS5, tv, pc bağlayacaksan, EMI filtresi önem kazanıyor.
Joule konusu da, detay bir konu. Yıldırım düşmesi vs konularıyla ilgili. Bu değerin üzerinde durmana gerek yok, zaten sadece PS5 vs gibi şeyler bağlayacakmışsın.

Ürünün "akım koruma" özelliğinden emin olmak için, ekipman garantisi veriyor mu buna bakabilirsin.
Brenn... veriyordu, APC veriyor, Philips veriyor.
Brenn, APC, Philips alınabilir. İçlerini açtıkları videolarda da işlerini yapabilecekleri belli oluyordu.

8 girişli almak yerine, tekli alıp buna çoklu priz takılabilir.