Windows 7’den sonraki tüm sürümler gözümde bir hiçti. Bir ara 8.1 heyecanlandırmıştı metro arayüzle ama onu da sisteme entegre etmeyi doğru düzgün beceremediler. Koskoca bilgisayarları tablete benzettiler. 10 ile biraz durumu toparlasalar da Windows 7’nin makyajlı halinin ötesine geçemediler. 11 de bu makyajı devam ettiriyor. Windows, doğru yolda gitmiyor. Birkaç nesil sonra hatıralarımızda yer alacak gibi hissediyorum. Güle güle Windows 10.

Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
Onlar biraz farklılar o yüzden.

Ben 22H2'den beri kullanıyorum taş gibi işletim sistemi.

1650 Super, RYZN 5 3600 16 GB RAM sistemle windows 11e geçmek mantıklı mı? Yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?

O gün geldi. Bu gece 2015'te hayatımıza giren, ilk çıktığında kullanım için can attığım, 2020'de ilk PC'mi aldıktan sonra yüklü gelen ve gayet modern olan o işletim sistemi Windows 10'un desteği kesiliyor.

Düşünceleriniz neler?

Bence Windows tarihinin en iyi işletim sistemi ESU ile devam edicem ben bırakmam.