2023'teki 11 ile 2025'teki 11 aynı değil. 2026'ya gireceğiz hatta. 2023'teki çoğu problem çözüldü.2023'de falan kullandım galiba. Yapacak bir şey yok değiştireceğim kartı da şu an hala bunlayım. Son dediğinizi anlamadım hocam.
Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
2023'teki 11 ile 2025'teki 11 aynı değil. 2026'ya gireceğiz hatta. 2023'teki çoğu problem çözüldü.
O zaman iyi hocam bakacağız artık kafam eserse geçerim belki.
Elma ısıran
Üstün
Windows 7’den sonraki tüm sürümler gözümde bir hiçti. Bir ara 8.1 heyecanlandırmıştı metro arayüzle ama onu da sisteme entegre etmeyi doğru düzgün beceremediler. Koskoca bilgisayarları tablete benzettiler. 10 ile biraz durumu toparlasalar da Windows 7’nin makyajlı halinin ötesine geçemediler. 11 de bu makyajı devam ettiriyor. Windows, doğru yolda gitmiyor. Birkaç nesil sonra hatıralarımızda yer alacak gibi hissediyorum. Güle güle Windows 10.
Onlar biraz farklılar o yüzden.Windows 11 varken Windows 10 kullananların tamamen şov yaptığını düşünüyorum. Sistemi eski olanlar için konuşmuyorum, yeni sisteme sahip olup da 10 kullananlara sözüm. 11'in yeni sistemlerde daha iyi performans verdiği açıkça ortada. 11, eski 11 değil.
Ben 22H2'den beri kullanıyorum taş gibi işletim sistemi.
Native Linux portları çok berbat çalışıyor ve portlamak gerçekten işkence. Hal böyle olunca Proton'u seçiyoruz. Bloat yığını ile devam etmekten iyidir.Ayrıca insanlar oyun oynayabilmek için başka bir aracıya ihtiyaç duymamalılar. Bu büyük bir saçmalık ve savunulacak tarafı yok.
- Makaleler
- 2
LTSC nedir?LTSC'ye geçmek en mantıklı seçenek. Ben de o şekilde kullanıyorum. 2 sene daha devam sonrasında Linux.
Uzun süreli destek kanalı.
1650 Super, Ryzen 5 3600 16 GB RAM sistemle Windows 11'e geçmek mantıklı mı? Yoksa hiç uğraşmamalı mıyım?
Geçebilirsiniz. Sisteminiz yeterli.
Bandırmalı1965
Uzman
O gün geldi. Bu gece 2015'te hayatımıza giren, ilk çıktığında kullanım için can attığım, 2020'de ilk PC'mi aldıktan sonra yüklü gelen ve gayet modern olan o işletim sistemi Windows 10'un desteği kesiliyor.
Düşünceleriniz neler?
Bence Windows tarihinin en iyi işletim sistemi ESU ile devam edicem ben bırakmam.
duranforreal
Üstün
Valla yazılım desteği kesilene kadar devam.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-