- Makaleler
- 1
15 dakika çıkmıştım bugün, beynim eridi sanki. İşe gitmek için sabırsızlanıyorum, soğuk hava deposu çok güzel.
Hazar denizinin yaninda olunca boyle oluyor tum sehir. Nem yüzünden terleyemiyorum bile duzgun.
Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum.
Eki Görüntüle 67797
Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan?
Trabzon'da bile sıcaklık 30 dereceye dayandı. Dayanamıyorum ben.
Şimdi baktım. Hakikaten orası da fenaymış. Bu yazcılar memnun mu acaba cidden merak ediyorum?Sizin ora az, Kocaeli gölcük 38 derece şu an. Hissedilen daha fazla tabii.
Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum.
Eki Görüntüle 67797
Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan?
Ben bakıyorum da Antalya ile kafa kafaya gidiyoruz. Nem daha fazla burada.
Lanet bi hava var ya.
Allah kolaylık versin hocam. Cidden diyecek bir şey bulamıyorum. Bir görsel vardı apartmanın yanını çekmişler. Her evin balkonunda en az 3 klima arkası vardı. Doğal galiba Adana için.
Akşamlari beklerim buraya hocam. 22.00'den sonra %100 nem oluyor ve sekmiyor.