Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin.

Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım...
Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor.

Annem ben taşıyamam pazara gel dedi bende gittim yandım sıcaktan. Hava yanıyor Allah dışarıda çalışanlara yardım etsin.

Bizde de yok abi eve kaliteli vantilatör bakıyoruz. Sinbo marka vantilatör anca kendini serinletiyor.

Sabahları o vantilatörler değişik fantaziler denesen bile fayda etmiyor dostum. Anca akşam ya da gece yatarken. 🥺

Yan etkisi çok hele kalp krizi yapar çok hassasanız para şart. Sağlıkta bile şart para.

Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor.

Konya. Saçlarım tam boynumda bir de. Sabah uyanınca tel tel batıyorlar kıpkırmızı uyanıyorum.

Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen. 🤣🤣

Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum.

Eki Görüntüle 67797

Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan?
Bizim Adana 45-50 var.
Evde klima yok. Dışarıda bağıran bir velet var, camları kapadım...
Bende İstanbul'da yaşıyorum. Bizde de klima yok. Velet sesi falan da yok. Beylikdüzü'nde yaşamanın avantajı.😎

Asıl sağlıkta para önemli. Bak İbrahim Tatlıses'e. AK-47 ile headshot yedi. Herif hâlâ dolanıyor.

Isilik olur hocam doğrudur. Öyle bir sistem olsa ki yazın kısaltıcan, kışın beline kadar uzat istersen. 🤣🤣
Saçlarım çok yavaş uzuyor ve uzun kalmasını istiyorum. Biraz inattan dolayı aslında saçımı uzatmam.