Dünyanın kuzeyinde olan Norveç'te yaşıyorsan senin konuşmaya hakkın yok hocam. 🤣
20 yıl Antalya'da yaşadım. Hadi, onu geçelim tropikal iklime sahip olan yani daima sıcak olan Kosta Rika'da da yaşadım.

Açıkcası ben sıcağı seviyorum ve dolayısıyla şu an dünyanın en iyi ülkesinde yaşıyor olsam da para biriktirip daima 26 derece olan, bol nemli havalar sergileyen Florida veya Kosta Rika'ya taşınmayı hedefliyorum.

Nedense karşıma çıkan insanların hepsi soğuğu seviyor... Bana göre girdiğin deniz bile sıcak olacak Akdeniz gibi ki içinde istediğin kadar yüzebilecek ve keyif yapabileceksin.

Screenshot_2024-07-22-17-48-34-10_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp

Feels like 43° ☠️

20 yıl Antalya'da yaşadım. Hadi, onu geçelim tropikal iklime sahip olan yani daima sıcak olan Kosta Rika'da da yaşadım.

Açıkcası ben sıcağı seviyorum ve dolayısıyla şu an dünyanın en iyi ülkesinde yaşıyor olsam da para biriktirip daima 26 derece olan, bol nemli havalar sergileyen Florida veya Kosta Rika'ya taşınmayı hedefliyorum.

Nedense karşıma çıkan insanların hepsi soğuğu seviyor... Bana göre girdiğin deniz bile sıcak olacak Akdeniz gibi ki içinde istediğin kadar yüzebilecek ve keyif yapabileceksin.

Hocam yer değiştirelim. Ben Norveç'e geleyim sen Bartın'a gel. O kadar tropikal değildir ama buranın da kendine has özellikleri var.

Ayrıca yaz mevsimini seven cindir bana göre. Öteki tarafta görüşeceğiz ahahahhahaha

Şu sulu vantilatörler var aşırı iyi serinletiyor hocam, mağazada görmüşler.

Hocam yeni taşındık daha. Şimdi 3-4k ona veremem. İdareten aldık 1.3k ya. Gayet iyi şimdilik. Allah bozdurmasın. 🤣

Gençler Bartın'da ikamet etmekteyim. Adanalılar dışında burayı ağlama duvarı olarak kullanmak istiyorum.

Eki Görüntüle 67797

Bir de şu sıcakta en olunmaması gereken yerlerden biri olan sanayideyim. Var mı hissedileni 40'ın üzerinde olan? Imış ımış olan insan?

Ankara'ya gittik geldik araba 44 derece gösteriyordu. Artı arıza lambası yandı. Sıcaktan focus dayanmıyor. İl Kırıkkale.