Bu ne sıcak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8372
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 155
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
Evde sıcaktan bunalmak neyse de, mutfaktayken o bunalma hissi bambaşka benim için.

Adana'da işim vardı o yüzden 5-6 saatliğine Adana'ya geldim. Sıcaktan adamakıllı yürüyemedim bile. Allah yardım etsin millete.

Off off okul zamanı ne yapacağım ben? Gene Allah'ın her günü terleyeceğim.

Bu sıcaklık öğlen baya kötüydü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ankara’da da durum benzer. Geçen sene bu günlerde 41 derecelerde dolanıyordu hava, bir nebze daha serin diyebiliriz ama garip bir şekilde hava aşırı bunaltıcı, nemli.

Biz Giresun'da 28 derece ile kavruluyorsak, siz sıvıyağ oluyorsunuz direkt. Özellikle kasa ile bir oyun oynayınca daha da beter oluyor.

Geçen aylarda ben dışarıda nefes alamıyordum, cidden konuşurken nefesim kesiliyordu. Öyle bir sıcak yani.

Geçen aylarda ben dışarıda nefes alamıyordum, cidden konuşurken nefesim kesiliyordu. Öyle bir sıcak yani.

1 aydır falan burası öyle kardeşim. İşim yok evdeyim, iyiki de evdeyim. En son işimde sıcaktan dolayı hastanelik olmuştum çünkü. Buhar soluyorsun daha ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…