Ama bu sezon öyle bir şey olacağını sanmyorum. Aziz Yıldırım'dan neredeyse tüm hakemler korkuyor. Yanlış kararla verilen bir kırmızı kart falan olursa Aziz Yıldırım hakem odasını maç sonu basar.😄
Öyle bir şey olmuyor maalesef, Aziz Yıldırım dönemi de bu kulübün hakkı yendi. Hakemlerle uğraşarak bir yere varılamaz, olay yapının en tepesindeki yılanın başını kesmek.

Fenerbahçe'nin UCL'ye katıldığı senaryoda Galatasaray.
Fenerbahçe UCL'ye katılamayıp, Galatasaray transferlerde bu minimalde devam ederse Fenerbahçe olur herhalde.

Fenerbahçe'nin UCL'ye katıldığı senaryoda Galatasaray.
Fenerbahçe UCL'ye katılamayıp, Galatasaray transferlerde bu minimalde devam ederse Fenerbahçe olur herhalde.

Şu ana kadar iyi bir Galatasaray transfer haberleri görmedim. Anlaştıklarının hepside yaşlı. Biz şampiyonluk sıkıntısı çekiyoruz, onlar kadro sıkıntısı. Ama bu yaşlı adamlarla bile şampiyon oluyorlar. Demek ki hala bir dolaplar dönüyor. Aziz Yıldırım bunun farkında. Çözer diye düşünüyorum.

Konuşmak için erken, son şampiyon Galatasaray transferde sessiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe eklemelere devam ediyor, Trabzon çok fazla ekleme yaptı. Anadolu kulüpleri özellikle lige yeni çıkanlar, lig temposuna uygun eklemeler yapıyor. Sezon başlayıp, 4-5 maç izlemeden konuşmak mantıklı değil.

Merhaba.

Bu sezon sizce hangi takım şampiyon olur?

Bence bu sezon rekabet Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında olacak gibi. Galatasaray üst üste 5. şampiyonluğu istiyor ama zor bir şey olduğunu bildikleri için üzerlerinde büyük bir yük ve acaba üst üste 5 şampiyonluk alabilir miyiz diye endişeleri olur. Galatasaray üzerindeki bu yük yüzünden oyuncular heyecandan oynayamayacak. Beşiktaş 2. Fenerbahçe 1. galatarasay 3. Trabzonspor da 4. olacak bence. Ama yine de belli olmaz.

Fenerbahçe'ya da Beşiktaş şampiyon. Ama Fenerbahçe bir tık daha önde.