Süperonline İstanbul dışında çok da efektif bir firma değil değerleri konusunda. Benim de TT arkadaşım Superonline ondan daha iyi değerler alıyorum her zaman. Eğer İstanbul'daysan böyleyse modemden birkaç ince ayar yapmak gerekiyor olabilir.
antalyada oturuyorum hocam eğer hakkım varsa gerçekten para vermeden cayma gibi kullanmak istiyorum

Şimdi sorunu anladım. Hattınız/altyapınız stabil değil. SNR margin düşük olabilir. SNR margin, bağlantı kalitesini belirtir. Onun hattı/ ADSL altyapısı daha iyidir. Superonline pingleri genel olarak kötüdür zaten.

Modeminize bağlı. Destek varsa açarsınız, yoksa açamazsınız.

Klasik Superonline. Boşuna sansüronline demiyoruz.

Para vermeden cayma hakkım gibi bir şey var mı hocam peki sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor bir de Superonline'dan sonra Telekom buraya 1000 Mbps fiber getirdi fakat Türk telekomdada taahhüt olduğu için yine korkmuyor değilim sizin bir tavsiyeniz var mı sağlayıcı olarak gigaspeed gibi TurkNet 100 Mbps veriyor çünkü.

Dosya Ekleri

• 1743333694474.webp
    1743333694474.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 49
antalyada oturuyorum hocam eğer hakkım varsa gerçekten para vermeden cayma gibi kullanmak istiyorum
İnternetinde ne gibi sorunlar var? Kopma, sansür, zaman zaman hız düşüklükleri, dalgalanmalar vs bir çok problem varsa yüksek ihtimal cayma hakkın vardır da nasıl direkt yapabiliriz bilgim yok. Zamanında Mesut Çevik bir video yapmıştı. İçeriğine bakmadım ama belki işine yarar, göz at istersen:

İnternetinde ne gibi sorunlar var? Kopma, sansür, zaman zaman hız düşüklükleri, dalgalanmalar vs birçok problem varsa yüksek ihtimal cayma hakkın vardır da nasıl direkt yapabiliriz bilgim yok. Zamanında mesut çevik bir video yapmıştı. İçeriğine bakmadım ama belki işine yarar, göz at istersen:

Çok sağ olun hocam bayramdan sonra direkt olarak hakem heyetine gidip şikayette bulunacağım.