Üç noktaya tıklayın, yükte gecikme ve bozulmalar var mı görelim. Ancak genel olarak bakarsak gayet iyiymiş.Ne kadar sürede belli olur hocam.
hocam bu arada nperf sitesi açıldı ve test yapma şansı yakaladım durum
bu
Detaylar
Kim cevapladı?hocam orayı kapattığım için tekrar yapıp atıyorum şuanda ama anlaşmalı olduğum hız 500 100 olması tuhaf değil mi
birde hocam bu internet sadece benim cihazımda değil evdeki televizyonda ip kamerada vs de kesilip durmakta aralıksız olarak
birde hocam bu internet sadece benim cihazımda değil evdeki televizyonda ip kamerada vs de kesilip durmakta aralıksız olarak
Bir de hocam bu internet sadece benim cihazımda değil evdeki televizyonda IP kamerada vs de kesilip durmakta aralıksız olarak.
Üç noktaya tıklayın, yükte gecikme ve bozulmalar var mı görelim. Ancak genel olarak bakarsak gayet iyiymiş.
Bir de hocam bu internet sadece benim cihazımda değil evdeki televizyonda IP kamerada vs de kesilip durmakta aralıksız olarak.
Dosya Ekleri
Hocam orayı kapattığım için tekrar yapıp atıyorum şu anda ama anlaşmalı olduğum hız 500 100 olması tuhaf değil mi?
nPerf testleriniz paket kaybı olmamasına rağmen çok düşük hızlar vermiş. Garip, pingler ve jitterde de sorun yok, bozulma ve gecikme de olması gerektiği gibi.
Nperf testleriniz paket kaybı olmamasına rağmen çok düşük hızlar vermiş. Garip, pingler ve jitterde de sorun yok, bozulma ve gecikme de olması gerektiği gibi.
Hocam Speedtest dışında tüm sitelerde indirme hızım böyle Speedtest'e gelince kaybettiğim hız kadar 500'ün üstüne ekleyerek hız alıyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet