Bufferbloat test sonuçları normal mi?

antalyada oturuyorum hocam eğer hakkım varsa gerçekten para vermeden cayma gibi kullanmak istiyorum

Para vermeden cayma hakkım gibi bir şey var mı hocam peki sosyal medyada sürekli karşıma çıkıyor bir de Superonline'dan sonra Telekom buraya 1000 Mbps fiber getirdi fakat Türk telekomdada taahhüt olduğu için yine korkmuyor değilim sizin bir tavsiyeniz var mı sağlayıcı olarak gigaspeed gibi TurkNet 100 Mbps veriyor çünkü.

Antalya'da oturuyorum hocam eğer hakkım varsa gerçekten para vermeden cayma gibi kullanmak istiyorum.

Hakkınız var. TurkNet'e gidin (altyapınız varsa oradan). 2500 liraya kadar cayma bedellerini ödüyorlar.

Son düzenleme:
antalyada oturuyorum hocam eğer hakkım varsa gerçekten para vermeden cayma gibi kullanmak istiyorum
İnternetinde ne gibi sorunlar var? Kopma, sansür, zaman zaman hız düşüklükleri, dalgalanmalar vs bir çok problem varsa yüksek ihtimal cayma hakkın vardır da nasıl direkt yapabiliriz bilgim yok. Zamanında Mesut Çevik bir video yapmıştı. İçeriğine bakmadım ama belki işine yarar, göz at istersen:

İfadeler: 144

Çok sağ olun hocam bayramdan sonra direkt olarak hakem heyetine gidip şikayette bulunacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…