Yok yahu. Ben kendim erkeğim zaten. Ben sadece objektif olarak baktığımda kadınların daha zor bir hayat sürdüğünü gözlemliyorum.
Direkt genel olarak Türkiye'de yaşamak zor diyebiliriz, hangimizin hayatları daha kötü karşılaştırması yapmak saçma olur.

Acaba bu kişilerin tavırları evlenmeden önce de böyle miydi? Yani kafası bozuk biri miydi sonradan mı böyle oldular? Merak ettim.

Acaba bu kişilerin tavırları evlenmeden önce de böyle miydi? Yani kafası bozuk biri miydi sonradan mı böyle oldular? Merak ettim.
İşte bu yüzden kişiyle evlenmemek için her halini görmek, bilmek gerekiyor. Minimum 5 yıl sevgililik süresi önemli evlilik için.

Hep böylelerdi demek doğru olmaz, zamanla yaşanılan travmalar, stresler, beklentiler veya hayat şartları vs. insanın ruhunu yıpratıyor, ruh hastasıysan bunları tetikliyor. ''Cinnet'' dediğimiz olay da var, içindekileri hep bastırırsan bir anda ortaya çıkar, en kötüsü de budur, o yüzden hiçbir şeyi saklamamak önemli.

Kadınlar genel olarak hayatta daha fazla zorlanıyor insanların onlardan beklentileri daha fazla oluyor.
Erkekler daha fazla zorlanıyor. Erkeklerden daha fazla beklenti oluyor. Erkek en ağır işleri yapar, kadınsan masa başı/eforsuz iş bulma ihtimalin çok daha yüksek. Kadınsan çok daha rahat yaşarsın, isteklerine çok daha kolay ulaşırsın, kolay terfi alırsın. Cinsellikte erkeklere göre ezici çoğunlukla seçen olursun, erkeklerin çoğu seçilendir. Kendin 4/10 bile olsan en az 7/10 erkeği çok kolay elde edersin. Erkek için bu imkansıza yakın anca zengin olması lazım.

Son düzenleme:
Kadınlar çalışmak zorunda bile değil ki. Eleman kadınlar öldürülüyor diye bunu diyor, o zaman kadın cinayetleri neden cinayetlerin %30'unu bile oluşturmuyor? Neden erkekler daha fazla ölüyor? Adam görüşüne saygı duyuyorum yazıp gülme emojisi atıyor. Ben senin görüşüne saygı duymuyorum kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör: