16 yaşında olduğunu sürece çalışabilirsin hocam.Kurumsal yerler buna izin vermez. Ne yazık ki 18 altında sigortalı bir iş zor, yerel kafe ve restoranlar olabilir. Ben garsonluk yapıyordum tabii asgariyi zor vermişlerdi...
16 yaşında olduğunu sürece çalışabilirsin hocam.Kurumsal yerler buna izin vermez. Ne yazık ki 18 altında sigortalı bir iş zor, yerel kafe ve restoranlar olabilir. Ben garsonluk yapıyordum tabii asgariyi zor vermişlerdi...
Ücreti değişir. 16 yaşında olduğunu sürece çalışabilirsin. 16 yaşında Popeyes'te çalıştım. İki markada Tab gıdaya bağlı.
Öyle fakat yemek sektörü bayağı sıkıntı ve zor. Ben önermiyorum tabii orası ayrı konu.Bunu bilmiyordum. O zaman kurumsal yer en iyisi olur en azından sigortalı ve asgari minimum.
Öyle fakat yemek sektörü bayağı sıkıntı ve zor. Ben önermiyorum tabii orası ayrı konu.
Ortak dağıtan da var kendi cebine indirende var her türlüsü var hocam. Ben asla yemek sektorune girmem mesela. Çalışılacak gibi değildi gerçekten popeyes. Şu an düzen nasıl bilmiyorum ben en son 4 sene önce çalışmıştım fakat çok fark olacağını sanmam. İnsanı sömürüyorlar zorla mesaiye bırakıp mesai ücretine çökmeye çalışıyorlar. Ben buna izin vermedim fakat insanın psikolojisini bozuyorlar.Garsonluk iyi olabilir aslında lakin bahşişi bireysel mi alacak, erken açılıp bu işi hızlı ve sakin yapabilecek mi gibi sorular oluyor. Esnafımız cidden beter, insani geriyorlar. Kimi insan bahşişten köşeyi dönüyordu, kimi mekan da bahsise çöküyor ya da ortak dağıtıyor.
Ücreti değişir. 16 yaşında olduğunu sürece çalışabilirsin. 16 yaşında Popeyes'te çalıştım. İki markada Tab gıdaya bağlı.
16 yaşında olduğunu sürece çalışabilirsin hocam.
Bir farkı yok.Anladım teşekkür ederim işte 3 ay calışacağım ama yapabilir miyim bilmiyorum biraz kararsız kalıyorum ayrıca 16 yaşında calışmanın 18 yaş üstü ile calışmayla tam farkı nedir ücretin ne zaman ödenmesi calışma sistemi gibi.