Bursa'da bisikletlinin feci ölümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pesimist34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 529
  • Etiketler Etiketler
    bursa
Umut biteli çoook oldu zaten, bizimkisi kendimizi avundurma. Neyse, en azından arabalardaki 'Büyük' ekranlar yasaklandı...

"Bisikletli için orası uygun muydu?" durumu hafifletmez.
"Araba bisikletlinin üzerine kasıtlı mı sürüldü?" hafifletmez.
"Araba sürücüsü hakimiyetini kaybetmiş olabilir mi?" hafifletmez.
"Bisikletli ve araç sürücüsü arasında tanışıklık veya husumet var mıydı?" hafifletmez.
"Kasıtlı mı yoksa kaza mı?" hafifletmez.

Umut biteli çok oldu zaten, bizimkisi kendimizi avundurma. Neyse, en azından arabalardaki 'Büyük' ekranlar yasaklandı...

O büyük ekran ne ki?

Ben hafifletilsin mi diyorum? Sence sürücüyü mü savunuyorum tüm bu yazdığımda. Gerçekten kafayı yiyen ben miyim yoksa senin duygularınının mantığının önüne geçmesi mi?

Ben hafifletilsin mi diyorum? Sence sürücüyü mü savunuyorum tüm bu yazdığımda. Gerçekten kafayı yiyen ben miyim yoksa senin duygularınının mantığının önüne geçmesi mi?

Kardeşim biz olay yeri inceleme ekibi miyiz? Sorularının cevabını nereden bilelim?

Kardeşim biz olay yeri inceleme ekibi miyiz? Sorularının cevabını nereden bilelim?
Arkadaşım ben sana mı soruyorum? Veya forumdaki diğer insanlara soru mu soruyorum? İçimden geçenleri yazıyorum. Neden zorbalama peşindesin?

Büyük ihtimalle bir şey düşürdü onu almaya çalışırken yoldan çıktı veya telefon bakıyordu fark etmedi.

Yakınımın başına böyle bir şey gelse o şoförü boğarak ellerimle öldürürdüm mesela. Bir gram da tereddüt etmezdim, gururumla hapiste çürürdüm.

İnsanın zoruna gidenb tarafı da; o öldürse birkaç aya çıkar sen ise neredeyse hayatının sonuna kadar orada kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…