pEmirq

Becerikli
Selam,
Seneye Bursa'ya taşınmayı düşünüyoruz. İnternet benim için bayağı önemli, 1 Mb/s Türk Telekom ile yaşadıktan sonra özellikle de TurkNet GigaFiber 1000 Mbps olan bir yerde oturmak istiyorum.

Ama araştırdım, tam olarak hangi mahallelerde olduğunu bulamadım. Bursa'da oturan, TurkNet GigaFiber kullanan varsa hangi mahallelerde aktif olduğunu yazabilir mi? Ona göre taşınacağımız yeri seçeceğiz.

Şimdiden teşekkürler.

Altiparmak tarafinda bir sokakta Gigafiber gormustum ama binalari yuksek ve oldukca eski dar bir mahalleydi. Orada yasanmaz. Suriyeli dolu.

Turknet'in gidip de nezih semtlerde mahallelerde alt yapi kurmayip cer cop mahallelere Gigafiber getirip "bakin alt yapimizi genisletiyoruz" demesi kadar yanlis karar yok. Fistik gibi modern bir suru site ve mahalle dururken gidip ilk depremde yikilacak yere Gigafiber getirmisler. Akil yok ki.

Hadi madem planlama ekibin dunyanin en basarisiz ekibi onu anladik, bari diger fiber alt yapilarda 1000 Mbps ver, o da yok. Teknik olarak verebiliyorlar ama vermeyi tercih etmiyorlar. Veremeseler Recep Baltas "TEST" amacli 1000 Mbps kullanamazdi degil mi?

Emek taraflarında adını tam hatırlamadığım bir mahalleye geldi bir süre önce. Binalar aşırı eski ama hem Türk Telekom hem de Türknet kendi fiberini getirdi.

Hüdavendigar mAh. Var Telekom da yeni fiberini getirdi
Hüdavendigar mahallesinde her yerde var mıdır bilmiyorum belirli yerlere de gelmiş olabilir.

Bu konuya göz atabilirsiniz.