@NightWist doktorumla konuştum, çarşamba günü ameliyat olacağım. Ayrıca tamponumu 1 gün sonrasında çıkartacağını söyledi. 2 ay boyunca her hafta düzenli olarak yanına gideceğim ve kabuklarımı temizleyecek.

Sizde süreç nasıldı? Ve şu an iyi misiniz?

@ZCPS21 sormuştu, hem ona da cevap vereyim. 3. hafta olacak neredeyse ve şikâyetim yok. Her gün tuzlu su ile temizlik yapıp Fucicort krem sürüyorum. Tat ve koku geri yerine geldi diyebilirim. Burnuma dokununca olan hassasiyet tamamen kayboldu. İlk ameliyat olduğumda sanki biri burnuma kanca takmış gibiydi; üst dudağımı oynatamıyordum. Şu an eski haline döndü. Benim sol tarafta işlem fazla olduğu için o tarafa ödem birikmişti, artık iki taraf eşitlenmeye başladı. Ayrıca burun içine dokunduğumda olan kaşıntı ve ürperti hissi de geri döndü. İlk zamanlar hissetmiyordum nereye dokunduğumu. Kısacası, memnunum. Eskisine kıyasla devasa bir fark var.

@NightWist, öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim, bu duruma istinaden ufak bir sorum olacaktı; peki burnunuzdan nefes alırken dâhâ fazla nefes aldığınızı hissediyor musunuz?
Teşekkürler, iyi dilekleriniz için. Evet, ben çok fazla hissediyorum. Benim sol taraf neredeyse tamamen kapalıydı, diyebilirim. Kişiye göre değişecektir tabi.

Teşekkürler, iyi dilekleriniz için. Evet, ben çok fazla hissediyorum. Benim sol taraf neredeyse tamamen kapalıydı, diyebilirim. Kişiye göre değişecektir tabi.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
İmkanım olursa ben de burun ameliyatı olmak istiyorum medikal problemler yüzünden, burun kanallarım daraldığı için doktor ameliyat olmamı tavsiye etmişti, hayırlısı bakalım.

Full tıkalı değilse sadece az çalışıyorsa sol sağ kapanma durumu doğal bir şey burun deliklerinin ikisi de aynı anda aynı güçte çalışmaz. Sıra sıra yer değişir doğal bir mekanizma. Bilimsel bir ismi vardı unuttum.

Full tıkalı değilse sadece az çalışıyorsa sol sağ kapanma durumu doğal bir şey burun deliklerinin ikisi de aynı anda aynı güçte çalışmaz. Sıra sıra yer değişir doğal bir mekanizma. Bilimsel bir ismi vardı unuttum.

Doğuştan nazal septum deviasyonu ve et büyümesi vardı. Direkt kapalıydı, iç taraftan.

Ameliyatı oldum, kanamam çok olduğu için 1 gün hastanede kalıp geldim. Şu an başım dönüyor ve ağrım var.

Burnumu günde 15 kez yıkayacağım ve İliadin sıkacağım.

@NightWist hocam burnunuz nasıl, iyileşti mi? Benim sağ burnum tamamen iyileşmiş. Kabuklarımı doktor temizliyor zaten ben sadece burnumu yıkıyorum.

Son düzenleme:
Ameliyatı oldum, kanamam çok olduğu için 1 gün hastanede kalıp geldim. Şu an başım dönüyor ve ağrım var.

Burnumu günde 15 kez yıkayacağım ve İliadin sıkacağım.

@NightWist hocam burnunuz nasıl, iyileşti mi? Benim sağ burnum tamamen iyileşmiş. Kabuklarımı doktor temizliyor zaten ben sadece burnumu yıkıyorum.
İyileşmedi maalesef. Sol tarafımda hâlâ yara mevcut. Kremi değiştirdik geçen gün.