Cuma günü oldum hocam. Cumartesi taburcu edildim, şu an evdeyim. Sadece burunda şişme oldu o da normal. Yani hiç kanamam falan olmadı. Benden önce ameliyata giren kişinin burnu 4-5 saat boyunca kanadı. Bende 1 damla bile kanama olmadı. Tabii ki burnumun içi kanlı ama dışarı doğru akan bi kan olmadı hiç. Ağrı sızı büyük ihtimal olabilecek en düşük seviyededir.

Nasıl oldunuz? Benim Şubat ayının başında sol burnumda kanama oldu, onun dışında sorun yaşamadım. Şu an tamamen iyileşmiş durumda.

@NightWist @mauroicardi9
Ağrı sızı tamamen bitti ameliyat öncesi gibiyim. 24'ünde 1. ay kontrolüne gittiğimde doktor görünürde sorun olmadığını söyledi ama benim alerji seviyem çok yüksek olduğu için burun etlerim yine biraz büyümüş. Bir de sağ taraftan sol tarafım kadar net nefes alamadığımı söyledim. Benim burun yapımla alakalı olduğunu söyledi.

Yani ben ameliyat sonrası %70 falan daha iyi nefes alırım diye düşünüyordum ama anca %30 daha iyi nefes alıyorum. Büyük bir fark hissedemedim. Görünürde gerçekten sorun yok çünkü öncesini de doktor bana kamerayla göstermişti. Ameliyat sonrası da gösterdi gerçekten içerideki eğrilik ve burun etlerim düzeltilmiş ama sonuç olarak benim için çok faydalı olmadı.