Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum burada ne konular açılıyor. Göbek deliğim 1 cm sağda. Boyum uzar mi? Sevgilim yok? Daha uzar gider. Ben bir kenarda anı olarak dursun diye bir liste yaptım. Tamamen eğlencesine.

Evet ama PC yok Türkiye'de. En önemlisi de o.

İşte sana göre en önemlisi bu. Apple'ın ise hiç bir beyaz eşyası yok. Bazılarına göre en önemlisi de o, ki çoğunluğa göre daha önemli olacaktır emin olun.

S24 ile s23 arasında 3 bin tl fark var. Bu farka değer.
S23 Türkiye'de Snapdragon ile geliyor. S24 ise Exynos 2400 ile arada önemli bir fark yok ama Snapdragon'un algısı daha yüksek.
S24'ün S23'e göre tek avantajı güncelleme desteğinin daha fazla olması onun dışında ciddi bir iyileştirme yok. S24 alacağıma daha uyguna S23 alırım ya da az daha ekleyip S24 Plus alırım, hem daha iyi bir panel kullanmış olurum, daha yüksek watt şarj edilebilir vesaire.

S23 Türkiye'de Snapdragon ile geliyor. S24 ise Exynos 2400 ile arada önemli bir fark yok ama Snapdragon'un algısı daha yüksek.
S24'ün S23'e göre tek avantajı güncelleme desteğinin daha fazla olması onun dışında ciddi bir iyileştirme yok. S24 alacağıma daha uyguna S23 alırım ya da az daha ekleyip S24 Plus alırım, hem daha iyi bir panel kullanmış olurum, daha yüksek watt şarj edilebilir vesaire.
Kişisel tercih. Ama S24 %30 civarı kamera iyileştirmesi aldı diye duymuştum.

S24'un panel materyal seti Samsung M13, S23'lerde bu M11 ya da M11+. Ayrica 2400, 8 Gen 2'den CPU'da %40'a yakin daha guclu. Isin icine daha ince bezeller, daha buyuk sogutma ve guncelleme destegi de girince kesinlikle S23'un ustune az koyup S24 almak cok daha mantikli.

Son düzenleyen: Moderatör:
ZTE ile Samsung veya Realme ile Samsung'un parça bulunabilirliği ya da kullanıcıda bıraktığı algı aynı mı? Yolda çevirsek neredeyse herkes Samsung'u bilir. Ama ZTE veya Realme markasını bilen kaç kişi çıkar. Android'in zirvesi bence Samsung.
Sırf bilinmiyor diye Samsung'un çöplerini toplamaya gerek yok. A0X ve A1X serisi Samsung'ların akıbeti pek de iyi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.