Detaylar
Kim cevapladı?Hocam zaten gezeceğim. Daha önceleri gezdim de bazı yerlerini. Benim sorunum turun otobüslü olması. Sürünür müyüz yoksa güzel mi olur onu bilemedim.
Blackraven
Üstün
Yapılmaz tabi ki. Adamlar tek güne Bari, Napoli ve Roma'yı sıkıştırmış. Benim Napoli'de ATM bulmam 2 saat sürdü adamlar şehri 2 saatte gezdiriyor. Bir de 17 gün otobüste süründürecekler sizi.
Bu tura gidecek adamın amacı gezmek değildir. "ben 20 ülke gezdim 30 şehir gördüm" deyip hava atmak isteyen için ideal bir tur ama 17 gün böyle sürüneceğinize daha uyguna adam gibi bir ülke turuna gitmeniz çok daha mantıklı.
Bu tura gidecek adamın amacı gezmek değildir. "ben 20 ülke gezdim 30 şehir gördüm" deyip hava atmak isteyen için ideal bir tur ama 17 gün böyle sürüneceğinize daha uyguna adam gibi bir ülke turuna gitmeniz çok daha mantıklı.
Hocam o tamamiyle size bağlı bir şey. Kendi adıma konuşacak olursam otobüsle gezmezdim ama bu öznel bir şey.Hocam zaten gezeceğim. Daha önceleri gezdim de bazı yerlerini. Benim sorunum turun otobüslü olması. Sürünür müyüz yoksa güzel mi olur onu bilemedim.
Haklısınız hocam. Ben seviyorum normalde otobüsü. Ancak o paraya değer mi ondan şüpheliyim. Bir de güzergah nasıl sizce? Bu arada tur yazın olacak. Erken rezervasyon yapmayı düşünüyorum.Hocam o tamamiyle size bağlı bir şey. Kendi adıma konuşacak olursam otobüsle gezmezdim ama bu öznel bir şey.
Sağ olun olumlu dilekleriniz için. Zorlamaz pek bütçe olarak. Hatta hiç zorlamaz da. Alışveriş yapmamak için kendime nasıl hakim olacağım onu bilmiyorum.Benim hayalim kruz gemisi ile 3-4 aylık seyahat, otobüs motobüs yorar falan ama gezmek iyidir özellikle Avrupayı seni aşırı şekilde zorlayacak bir ödeme değilse bas parayı gez hocam, iyi eğlenceler şimdiden.
Bold Pilot
Uzman
En büyük hayali dünyayı gezmek olan biri olarak söylüyorum. İmkan ve zaman varsa tek başına gezmek çok daha fazla keyif verir. Ben bir yeri gezerken belli bir gruba bağlı olmaktan nefret ediyorum. İstediğim yerlere gidip keşfedemiyorum. Bir sürü insanla bir arada olmakta kötü bir şey bana göre. Bir de bu turlarda çok kısa sürede çok fazla yeri gezdirdikleri için vaktinizin çoğu otobüste ya da bir yerden bir yere yürümekle geçecek. Yorulacaksınız haliyle. Bir de bir ülkenin 2 3 şehrine gitmek o ülkeyi gezmek olmuyor bana göre. Şehir görmüş oluyorsun sadece.
Hocam ATM lazım değil bana. Bir de benim tur programı ile çok az fark var. Bizim turda oralara daha çok zaman veriyorlar. Bence gezilir ancak tavsiyelerinizi kenara atmayacağım.Yapılmaz tabi ki. Adamlar tek güne Bari, Napoli ve Roma'yı sıkıştırmış. Benim Napoli'de ATM bulmam 2 saat sürdü adamlar şehri 2 saatte gezdiriyor. Bir de 17 gün otobüste süründürecekler sizi.
Tavsiyeleriniz için sağ olun. Olumsuz yorumlara da ihtiyacım var biraz.En büyük hayali dünyayı gezmek olan biri olarak söylüyorum. İmkan ve zaman varsa tek başına gezmek çok daha fazla keyif verir. Ben bir yeri gezerken belli bir gruba bağlı olmaktan nefret ediyorum. İstediğim yerlere gidip keşfedemiyorum. Bir sürü insanla bir arada olmakta kötü bir şey bana göre. Bir de bu turlarda çok kısa sürede çok fazla yeri gezdirdikleri için vaktinizin çoğu otobüste ya da bir yerden bir yere yürümekle geçecek. Yorulacaksınız haliyle. Bir de bir ülkenin 2 3 şehrine gitmek o ülkeyi gezmek olmuyor bana göre. Şehir görmüş oluyorsun sadece.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
50.000 TL'ye kadar yazılım geliştirme ve oyun odaklı laptop tavsiyesi
- Gergingörünüşlüadam
-
-
AOC Q27G42XNE QHD monitör memnun eder mi?
- gesaffelstein