AKACAN

Başarılı
Boyum yaklaşık 2 metre o yüzden elim büyük, fareyi ise yarı claw yarı palm şekilde tutuyorum. Şu anki kullandığım fare Bloody V7M-X'GLIDE ve elime gayet uyuyor. Son zamanlarda kablosunda ve tuşlarında sorun yaşamaya başladım. El yapıma uygun bir fare arıyorum, kablosuz olacak. Bütçe olarak herhangi bir kısıtlamam yok.

Hocam bu ikisi hep hoşuma gitmedi ama Razer Deathadder V3 Pro'yu beğendim siz olsanız Logitech G PRO X Superlight 2 mi Razer olanı mı alırdınız?
Hocam 1.si ben herhangi bir koşulda GPX2 almam çünkü vaat ettiklerine göre fiyatı fazla pahalı. Sizin için konuşacak olursak, sizin elinize küçük gelebilir GPX2. Boyut olarak DAV3 Pro şu an piyasadaki en büyük mouselardan birisi. Bunun yanında, kendileri geçici olarak lisansladıkları 3950 sensör var DAV3'de. Piyasanın en iyisi (750IPS, 70G). 4K Hz kablosuz desteği var ancak ekstra dongle almak gerekiyor. Kablolu kullanımda 8khz desteği var normalde ama Pro versiyonunda var mı emin değilim. Switchleri de optik, hem double click olmaz hem de gecikmesi inanılmaz düşük. Kasa kalitesi de muazzam. Skatezleri de güzel.

GPX2'nin sensörü fiyatına göre iyi değil. Switchleri güzel. Stok skatezleri kötü. Stok haliyle 2khz desteği var. Kaplaması iyi. Ama sadece bunlarla o fiyatı etmez, gidip VGN DragonFly F1 Pro ya da Lamzu Atlantis-Ninjutso Sora alırım daha iyi. Hem de hepsi 4khz kablosuz desteğine sahip.

"Madem öyle neden çoğu profesyonel GPX kullanıyor?" diye sorarsanız da, ilk çıktığı günlerde (2018) neredeyse bütün e-sporculara sponsor oldu Logitech ve o günlerde çok çeşit yoktu mouse'lar konusunda (Örnek olarak Ninjutso markası 2019'da kuruldu). Öyle olunca herkes bir süre sonra GPX'e alıştı ve alıştığıyla devam etti. Kötü bir mouse değil ancak çok pahalı. Ayrıca ilk neslin skatezleri berbat, beyaz rengi soluyor ve omron'lar double click yapıyordu. 2. versiyonda skatezler hariç böyle sorunlar yoktur muhtemelen ancak hala o fiyatlar verilmez.

Son düzenleme: