Torukojin Kaneki
Başarılı
Merhabalar 2010 Ekim'de doğdum boyum 1.48 veya 1.50 falan yaşım 14-15 sizce hormon almalı mıyım? Bıyığım da tüy şeklinde ama gri.
Annem hemşireydi önermişler reddetmiş şimdi bi sorucağım anneme danışacağım.Doktora başvurun, bu konuları burada tartışmamız için bu konunun uzmanı doktor olmak gerekir.
Abi zaten hayatımı yaşıyorum ama gene de boyumun uzamanasını da istiyorum.Canım kardeşim 14/15 yaşında bir çocuksun henüz. Bir gün her yerinde saç, sakal, kıl, tüy, yün vs. her şey çıkacak merak etme. Boyun da uzayacak böyle kalmayacaksın. Sesin de kalınlaşacak. O hayal ettiğin "erkeksi" görüntü çıkacak içinden, kafana takma.
Bunları kafaya takma. Derslerine çalış, oyununu oyna, dışarı çık gez toz sosyalleş, kendine hobiler edin, mevcut yeteneklerini geliştir.
Keşke sakalım, bıyığım, boyum vs. senin olsa da senin şu anki yaşın da benim olsa. Yaşının tadını çıkar.
Uzayacak oğlum merak etme. O bahsettiğin büyüme hormonu şu an damarlarında kaynıyor zaten senin. Bir gün genetik sınırlarına kadar uzayacak boyun.Abi zaten hayatımı yaşıyorum ama yine de boyumun uzamasını da istiyorum.
Merhaba 2010 Ekim'de doğdum boyum 1.48 veya 1.50 falan yaşım 14-15 sizce hormon alınır mı? Bıyığım da tüy şeklinde ama gri.