Cahille sohbeti nasıl keseriz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 759

4284

Uzman
Makaleler
1
Cahille sohbeti nasıl keseriz?
Soru bu kadar. Bunu nasıl yapabiliriz?

Online platform ise kolay ama her gün yüz yüze bakmak ya da birlikte calismak zorundaysan cok da yapacak bir şey yok.

Online platform ise kolay ama hergun yuzyuze bakmak yada birlikte calismak zorundaysan cok da yapacak bise yok.
Yemin ediyorum, en zor olanı o; çünkü anlatmaya çalışsan konu çarpıtıyor, laf kesiyor, hayat enerjisini çalıyor insanın. Aslında hata bende; köşede sessizce otur, ama iş bir noktadan sonra sinir bozucu olmaya başlıyor.

Kimsenin fikrini degistirmek ya da ikna etmek zorunda degilsin, oncelikle buna kendin ikna olman lazim. İyice umutsuz vaka olanlarla zaten zaman harcamana degmez, minimum iletisim en iyisi.

Doğru söze ne hacet.

Yüzyüzeyseniz "He he aynen evet evet öyle doğrusun" falan deyin, ben kendime yediremediğimden biriyle 2 gün tartışıyorum ancak bunu deyince çok sürmüyor.

Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Düşüncelerine katılmasan bile dinle bir şey olmaz. Ama yanında değilse ve sinirini bozuyorsa sustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…