Detaylar
Kim cevapladı?Twitter'a gördükçe engelliyorum.
Yemin ediyorum, en zor olanı o; çünkü anlatmaya çalışsan konu çarpıtıyor, laf kesiyor, hayat enerjisini çalıyor insanın. Aslında hata bende; köşede sessizce otur, ama iş bir noktadan sonra sinir bozucu olmaya başlıyor.Online platform ise kolay ama hergun yuzyuze bakmak yada birlikte calismak zorundaysan cok da yapacak bise yok.
Kimsenin fikrini degistirmek ya da ikna etmek zorunda degilsin, oncelikle buna kendin ikna olman lazim. İyice umutsuz vaka olanlarla zaten zaman harcamana degmez, minimum iletisim en iyisi.Yemin ediyorum, en zor olanı o; çünkü anlatmaya çalışsan konu çarpıtıyor, laf kesiyor, hayat enerjisini çalıyor insanın. Aslında hata bende; köşede sessizce otur, ama iş bir noktadan sonra sinir bozucu olmaya başlıyor.
Ethem Efe 42
Üstün
Cahille sohbeti nasıl keseriz?
Soru bu kadar. Bunu nasıl yapabiliriz?
Aynen de ve uygulamayı kapat.
Doğru söze ne hacet.Yemin ediyorum, en zor olanı o; çünkü anlatmaya çalışsan konu çarpıtıyor, laf kesiyor, hayat enerjisini çalıyor insanın. Aslında hata bende; köşede sessizce otur, ama iş bir noktadan sonra sinir bozucu olmaya başlıyor.
Yüzyüzeyseniz "He he aynen evet evet öyle doğrusun" falan deyin, ben kendime yediremediğimden biriyle 2 gün tartışıyorum ancak bunu deyince çok sürmüyor.
- Makaleler
- 1
Kimsenin kalbini kırmaya gerek yok. Düşüncelerine katılmasan bile dinle bir şey olmaz. Ama yanında değilse ve sinirini bozuyorsa sustur