Çalınan Discord hesabı için ne yapılabilir?

@ElonXMusk, bu soylediklerim klasik tam zamanli calisan antivirus degil. Independent tarama araclari. Bir tanesi HitmanPro olacak sekilde en az iki tanesiyle tarat.

Emsisoft Emergency Kit dual-engine motoru sayesinde ozellikle heuristic tarafinda da olmak uzere guclu bir tespit duzeyine sahip, HitmanPro zaten hizlica tarar ve ozellikle Cloud tarafinda etkili; hem EEK hem de HitmanPro ile taramak iyi bir kombinasyon olur. Ihtiyaca ve duruma bagli olarak ESET Online Scanner, Kaspersky Virus Removal Tool gibi alternatiflere de yonlenilebilir.

Peki tam PC için? Belki PC virüs vardır ondan süpheleniyorum.

Peki tam PC için? Belki PC virüs vardır ondan süpheleniyorum.
Dediklerim zaten PC icin virus tarama araclari. Antivirusten bagimsiz sekilde bunlarla tarama yapmani kesinlikle oneririm.

Antivirus tarafinda ise para vermek istemiyorsan BitDefender Antivirus Free. Ucretli kullanmak istiyorsan da BitDefender Internet Security veya GoodbyeDPI kullanmiyorsan Kaspersky Plus.

Bağlı uygulamalar kısmından mı oldu bu sorun yoksa PC tarafında mı önce bunu öğren.
PC tarafında oldu.

Şu an HitmanPro ile taratıyorum.

Selamlar, hesaba bir girdim her yere MrBeast tweet coin falan gitmiş. Hesabım çalınmış her yerden ban yemişim arkadaşlıklardan kaldırmışlar bazıları. Ne yapabilirim?
Hesap çalınması olmuyor onlar genelde. Belli ki stealer yemişsin Discord revo uninstaller ile silip yeniden kur hatta mümkünse yeniden format at. Discord electron ile yapıldığı için içine kolayca js inject yapılabiliyor. Buda sen Discord da şifreni değiştirsen bile yeni şifren ve tokenin onlara gidecek. Yine de format atmanda fayda var şifrelerini vb değiştir yeterli olur.

Discord hesap değişimi işe yarar mı?

Discord hesap değişimi işe yarar mı?
Bu injectler hesaba göre değil cliente göre yapılır. Mesela düz discorda yaptıysa sen o cliente her hesap girişinde onlara yeniden bilgiler gidecek. Bu tarz durumların yaşanmasını istemiyorsan tarayıcıda kullan Discordu. Ben öyle yapıyorum. Nereden biliyorsun diye sorma.

Peki direkt uygulamasından her kullandığımda böyle mi olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…