Çalınan Discord hesabı için ne yapılabilir?

İnstagram hesabı siliyorum, pc ye format atıyorum.

Kesinlikle, zaten VirusTotal yeterli bir kontrol degil, dinamik analiz oldukca onemli. Bunun yaninda EEK gibi guclu motora sahip araclarla tarama yapmak da cok onemli. Zira zaten soyledigim ornek de VirusTotal'de tamamen 0 sonuc veriyordu, ama Emsisoft tespit edip temizleyebiliyordu.

@ElonXMusk, o zaman is daha basit. Cunku modern malware'leri temizlemek/temizlendigine emin olmak formattan cok daha zahmetli oluyor cogu zaman.

Kimi psikopat yara modüllerini tek tek inceleyip onlardan da kurtulmaya çalışıyordu. Denk gelmişti bir keresinde. Amaçları da detect is easy de ve vt de tespit edilememesi içindi. Bildiğiniz gibi vt attıktan sonra bir süre geçince kırmızı ve turuncu şekilde yara commentleri geliyordu. Hala var mı bilmiyorum gerçi.

İG den herkese Elon Musk X atıyor. Story falan atmışlar.
Discord'ta arkadaslarinizin da silinmis oldugunu soylemistiniz, sadece otomatik calisan bir bottan ziyade birisi ozel olarak sizle ugrasiyor da olabilir acikcasi. Bir an once sisteme tamamen temiz kurulum yapip, e-posta ve hesap sifrelerini de degistirmeniz gerekli.

Evet, öyle galiba. Ben bir linke falan tıklamadım. Korsan oyundan olmasın?

Evet, öyle galiba. Ben bir linke falan tıklamadım. Korsan oyundan olmasın?
Kullandiginiz kaynaga bagli olarak ihtimali var da kesin korsandan diyemeyiz. Cok kisa bir dalginlik sonucu gerceklesmis bir durum da olabilir. Bir arkadasinizin vesaire attigi dosyayi indirdiyseniz ondan da olabilir. Binbir turlu yolu var enfekte olmanin.

Aga napcam ya. arkadaşım dosya falanda atmadı.

Formatlamak ise yarar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…