Lock Up

Yetkin
2 yıl önce Instagram hesabım çalınmıştı. DM kutuma gelen sahte rapor linke tıkladığım için hesap kayboldu. Çok denedim geri almak için başaramadım. E-posta ve şifre değişmiş. Facebook'a da bağlı değil. Ama hesap bana ait. Nasıl geri alabilirim?

Şu adres üzerinden bildirebilirsiniz ancak büyük ihtimalle eski veriler zaman aşımına uğradığı için silinmiştir ve büyük ihtimalle hesap hala aktifse bile aitliğini kanıtlayamayabilirsiniz.

Son düzenleme:
2 yıl önce Instagram hesabım çalınmıştı. DM kutuma gelen sahte rapor linke tıkladığım için hesap kayboldu. Çok denedim geri almak için başaramadım. E-posta ve şifre değişmiş. Facebook'a da bağlı değil. Ama hesap bana ait. Nasıl geri alabilirim?
2 yıl geçene kadar neredeydin dostum? Bu saatten sonra çok zor.

İnstagram desteğe sorunu anlatın belki çözerler sorunu.

Şu adres üzerinden bildirebilirsiniz ancak büyük ihtimalle eski veriler zaman aşımına uğradığı için silinmiştir ve büyük ihtimalle hesap hala aktifse bile aitliğini kanıtlayamayabilirsiniz.

Dünyanın en boş yardım sayfası bu arada. Tüm seçenekler aynı yere yönlendiriyor. Tüm fotoğraflarınızın yer aldığı ve güvenliğin üst seviyede tutulması gereken bir mecrada kullanıcı adı ve parolayla giriş yapılıyor hâlâ. Bir de üstüne e-posta adresi değiştirilirken eski e-posta adresinden onay almıyor bile, haber veriyor sadece. İnanılmaz kötü bir güvenlik sistemi. İki faktörlü doğrulama bir seçenek olmamalı.