Çalınan Valorant hesabıma 11.000 TL yatırılmış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Swin1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 605
  • Etiketler Etiketler
    valorant

Hiçbir şey yapamazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu dediler.

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.

Bakalım nereden çıkacak bunun günahı.

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.

Bunların herhalde iyi niyetli oyuncu kategorisi var mış Gemini'nin dediğine göre. Erkenden söyledim böyle bir şeyin olduğunu ondan iyi davranmıştırlar belki.

Hiçbir şey yapamazlar.

Aslında yapabilirler ama 15 gündü sanırım yasal süresi. O süre içinde itiraz etmen lazım, yoksa kabul etmiş oluyorsun. Bir de uyanıklar öyle bir tarihte yoluyorlar ki tam böyle tatil hafta sonu ara döneminde.

İlk defa birine bu kadar iyi davrandıklarını görüyorum. Normalde "Çaldırdın mı? Çaldırmasaydın kardeşim bir dünya doğrulama koyduk." deyip banlarlardı. Lokma falan döktür hayrına.
İlk defa mı? Ben ne zaman sorun yaşasam dost canlısı olarak yardımcı oldular. Haklarını yiyorsun bir tık.

İlk defa mı? Ben ne zaman sorun yaşasam dost canlısı olarak yardımcı oldular. Haklarını yiyorsun bir tık.

Millete skin alacakları zaman VP dağıtıyorlar bana gelince yok. Daha önce hiç istememiş olmama rağmen 15 VP istedim vermediler. Güzelim Vandal skinini alamadım. O gün bugündür de oynamıyorum. Şeytan görsün yüzlerini.

Çizim karşılığında veriyorlar VP. Bazen çizim olmasa da veriyorlar. Ve çoğu zaman böyle cevap veriyorlar. Riot bu konuda iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…