Makaleler
2
Yer
Denizli
Çalışmak istemiyorum. Şu an çok özgürüm. Babam ilkokuldan beri hala çalışıyor ama altında Mercedes E veya S serisi yok.

Karşılığını almayacaksam köle gibi çalışmak istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mercedes alan çalışmayıp mı alıyor? Ya okuyup güzel bir meslek edineceksin ya da güzel bir işte çalışıp paranı kazanacaksın.

Okuyup güzel bir iş bulursan masa başında bile kazanırsın dostum. İlla zor şartlarda çalışacaksın diye bir şey yok.

Son düzenleme:
Çalışmak istemiyorum. Şu an çok özgürüm. Babam ilkokuldan beri hala çalışıyor ama altında Mercedes E veya S serisi yok.

Babanın şirketi yoksa, Bill Gates gibi veya da Elon Musk gibi milyoner ailelerden gelmiyorsanız çalışmak zorundasınız.

Özel şirkette çalışırsan 22k'ya çalışırsın, KPSS gir şansın varsa atanırsın 50k 60k paranı alırsın. 22K'ya bende çalışmak istemem.

Deniz ana balığı verir rızkı verir doğa ana kucak açar bir yuva, ağaç altı bir mekan veya en kötü sığınacak bir mağara verir. Hem yiyeceğin var hem kalacak yerin daha ne çalışacaksın?

Hiç öyle düşünme sağlığım yerinde olsa da çalışsam istemediğim şeyleri almak zorunda kalıyorsun aman aileye sıkıntı çıkmazsın vs Belki Mercedes binemezsin güzel bir araba alabilirsin

Ailen gelecekte rahat edebileceğin yatırımı geçmişte yapamadıysa hayatta kalabilmek için çalışmak zorundasın. Yoksa bugün olmasa bile yarın sana bakacak birini bulamayacaksın.