Cam kesiği şişme yapar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Art The Clown
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 508

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, elimi cam kesti 1 hafta önce. Şimdi orası biraz şişmiş normal mi?

İçerde parça kalmış olabilir nasıl kesildiğini bilemiyoruz tabii ki detay vermemişsin ama en azından aile hekimi bile olsa bir doktora gitsen?

Yabancı cisim kalmışsa veya iltihaplanmışsa şişme yapabilir.

Yabancı bir cisim var mı veya enfeksiyonlanmış mı diye merak ediyorsan iyice bir incele, bir fener falan tut. Varsa doktora git. Yoksa da doktora git. Şişmek yerine bir haftada kesik kapanmaya eğilimlenseydi bir şey olmazdı belki de, şişmişse bir bakılsın. Papağan misali bunu söylemek dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

Sanmıyorum ama elinizde bardak patladı ise (genellikle yüksek sıcaklıklara maruz kaldığında olur) sadece tek bir noktayı kesmez. Aynı gün elime 2 veya 3 pardak patlattım. Hâla daha izi duruyor. Patladığı an parçalar elinizin içine giriyor bunu dikkatlice çıkarın ardından kanı durdurmaya çalışın. O gün korku ile bilincimi kaybediyordum. Bardak patladıktan 1-2 dakika sonra yarı bilincim açık bir haldeydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…