Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşayan Ferhan Engin, 6 aylıkken alıp büyüttüğü koçunu gittiği her yere götürüyor. Fatih Mahallesi'nde ikamet eden kamyon şoförü Ergin, bir yıl önce satın alıp "Cancan" adını verdiği ve evinin yakınındaki ağılda baktığı koçunu yanından ayırmıyor.
Her gün koçuyla dışarı çıkıp dolaşan, çarşıya, pazara, markete giden Ergin ile "Cancan"ın dostluğunu görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.
Koça daha önce beslediklerini ölen muhabbet kuşunun adını verdiklerini dile getiren Ergin, "Onu da çok seviyorduk. Onun adını koyduk bana bağlanınca. 'Cancan' dedik, öyle kaldı. Artık o da ismine alıştı. Şu anda da 18 aylık oldu. Kahvehaneye gidiyoruz. Çayın yarısını o içiyor, yarısını ben içiyorum. Çay tabağında o içiyor, bardakta ben içiyorum." diye konuştu.
Satın aldığı koçla arkadaş oldu: İnsan arkadaşını kesip mangala koyar mı? | VİDEO İZLE
Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken alıp büyüttüğü koçunu çarşıya pazara giderken yanından ayırmıyor. Fatih Mahallesi'nde ikamet eden kamyon şoförü Ergin, bir yıl önce satın alıp "Cancan" adını verdiği ve evinin yakınındaki ağılda baktığı koçunu yanından ayırmıyor...
6 aylıkken alıp büyüttüğü koç'u ile arkadaş oldu
Kurban Bayramı'nın "en şanslı koçu" Ayvacık'ta Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yaşayan Ferhan Ergin, 6 aylıkken alıp büyüttüğü koçunu çarşıya
"Bunu niye haber olarak paylaştın?" diyenler elbette olacaktır. Türkiye gündeminin yoruculuğundan çoğu insan müzdarip olduğu için pozitif bir haber paylaşmak istedim. İyi günler dilerim