Anladım teşekkür ederim 512 GB SSD 16 GB RAM Ryzen işlemci ve RTX 4060 olacak şekilde ASUS TUF ve HP Victus modeleri buldum hem ASUS hem HP müşteri hizmetlerini SSD ve RAM yükseltmesi icin aradım ASUS'da 13 Dk görüştüm müşteri temsilcisi daha sattığı laptopun özeliklerini bilmiyor en fazla kac GB SSD ve RAM'e kadar destekliyor diye sordum 13 Dk net cevap veremedi HP müşteri hizmetlerinde model kodunu söyledikten sonra 16 GB RAM ve 256 GB SSD desteklediğini söylediler laptopun özeliklerine kendim baktığımda standart olarak 16 GB RAM ve 512 GB SSD var normalde 512 GB SSD olan bir laptop 256 GB nasıl destekliyor anlamadım (markayı kötüleme amacım yok ama verdikleri hizmetlerden dolayı Casper Excalibur ne kadar istemesem de diğer markaların verdiği hizmetlerden dolayı Casper Excalibur almak daha mantıklı geliyor)

4050 güncel oyunlarda VRAM sorunu yaratır ama bütçene göre hepsi güzel. 4050 6 GB 4060 ve 4070 8 GB VRAM ile geliyor 4080'de farklı.

32 GB RAM 2 TB SSD Ryzen işlemci ve RTX 4060 şeklinde 1 tane ASUS TUF 1 tane HP Victus modeli buldum ama yine de almakta kararsızım.

1.model:

2.model:

Anladım teşekkür ederim 512 GB SSD 16 GB RAM Ryzen işlemci ve RTX 4060 olacak şekilde ASUS TUF ve HP Victus modeleri buldum hem ASUS hem HP müşteri hizmetlerini SSD ve RAM yükseltmesi icin aradım ASUS'da 13 Dk görüştüm müşteri temsilcisi daha sattığı laptopun özeliklerini bilmiyor en fazla kac GB SSD ve RAM'e kadar destekliyor diye sordum 13 Dk net cevap veremedi HP müşteri hizmetlerinde model kodunu söyledikten sonra 16 GB RAM ve 256 GB SSD desteklediğini söylediler laptopun özeliklerine kendim baktığımda standart olarak 16 GB RAM ve 512 GB SSD var normalde 512 GB SSD olan bir laptop 256 GB nasıl destekliyor anlamadım (markayı kötüleme amacım yok ama verdikleri hizmetlerden dolayı Casper Excalibur ne kadar istemesem de diğer markaların verdiği hizmetlerden dolayı Casper Excalibur almak daha mantıklı geliyor)

32 GB RAM 2 TB SSD Ryzen işlemci ve RTX 4060 şeklinde 1 tane ASUS TUF 1 tane HP Victus modeli buldum ama yine de almakta kararsızım.

1.model:

2.model:
Ya şimdi Casper önermek isterdim bende sana ama bu forumda alınacak en son sorumluluk bence Casper önermek. Bir sürü önermeyen var 1 tane kusurunu bulsan yazsan bir ton linç yeme ihtimalim var. Diğer markalarda bu olay pek yok ve senin gibi düşünüp bende Casper aldım fakat ben Casper'ın eski cihazlarını kullandım, risk alarak yani riski yaşayıp ağlamayacağıma inanarak forumlarda aldım. Haliyle sende bunları kabul edeceksen al fiyatlarıda cazip olabiliyor şu an HP Victus modelleri Casper'a göre daha uygun ve Casper ucuzda değil o yüzden almak mantıklı da değil, İntel işlemcilerde de güven yokken bu sıralar attığın linkteki ürünleri almanda fayda var. Özellikle pahalı ama o Asus'un bataryası çok iyi. Müşteri hiznetlerine takılma (bilinmeyen fason markalar hariç) çoğu markanın birbirine benziyor servis kalitesi veya düzeni hemen hemen. HP Victus sanırim 1 tane m2 ssd yuvası ile geliyor lehimsiz olmuyor ondan sana öyle demişlerdir. Normalde çoğu cihazda 2 adet m2 ssd yuvası olur. Asus ise çok fazla modeli var kafası karıştı herhalde. Asus'un batarya performansı çoğu laptoptan bence güzel.