Ben 4060 modelini kullandım ben aldığımda bile 2000 serisi kartlar ile satıldığını gördüm yani kendi kendime biraz eski bir kasa dedim control center'ı da bu yüzden kabullendim. Ama 5000 serisi kasa diyoruz ya sadece ddr5 ramı yenilik diye duyurmak ne kadar mantıklı ? Lenovo olsun, HP olsun, MSI olsun, Asus olsun yazılımlarına önem veriyorlardı ve kasada ufak değişikliklere gidiyorlardı her sene. Adamlar aynı seriyi satıyorlarsa bile alt veya üst modelini çıkarıyorlardı benzer donanımlarda. Sırf fiyatı uygun diye bunları kabul edip aldım, oyun oynarken de üzmedi lakin bir Asus, HP, Gamegaraj değil. Fiyatı muadili ürün maalesef. İnsanın 47K verip güncel bir şey almak istemesi kadar normal bir şey olamaz.
Ha bir de klavye ayarı güzeldi de şu control center yazılımını da güncellerler sonra bedava güncelleme gibi G880 G890'a özel deyip yeni modele özgün yaparlar, G870'e 1 adet control center güncellemesi gelmez Casper klasik. Sonra da Casper önerilmiyor.

Önermeyenler çok dikkatli kullanıcılar. Yine de G870 serisine karşı haterlık bir sorun görmedim ben. Gereksiz linçlemeye gerek yok. Marka kendini geliştirmeli.
Sanırım G920 serisi G9xx serisi daha iyi, yazılımı daha iyi olabilir. Böyleyse durum daha düşük seviye modellere önem vermeli diyebilirim.