Niye böyle olduğu belli oldu. Dandik macunları kendi kişisel bilgisayarlarınızda kullanmayın. Onları bilgisayarcılar kullanıyor 30 gramı 80 lira falan olduğu için. Linkini atayım PTM7950 alın.

Konuyu okuyun. Konuda da uygulayan arkadaşlar var. Orada anlatıldı çoğu kişiye nasıl olduğu vs.
evde bir kavanoz 'un içinde beyaz termal macun vardı birde onla test edeceğim. sıcaklık fark etmese önerileni alacağım.

termal macun hy510. sürmeden önce sıcaklık 5-6 derece fark ediyordu.
HY-510 demek, son derece dandik bir macun. Kullandım evet, hala daha elimde yaklaşık 35 gram var. Dandik olduğunu bile bile aldım ve fazla ısınmayan cihazlara kullanıyordum. 50gr'sini 50tl'ye almıştım. Kullandığım RX 550 boşta 36, yükte 67 derece görüyor. Yani o kadar iş yapmaz değil, yapar. Siz muhtemelen fazla koydunuz ilk seferiniz ise. Çünkü bu macunu fazla kullanmak daha çok ısınmasına yol açıyor. Bir de hangi cihaza koydunuz bunu?

Niye böyle olduğu belli oldu. Dandik macunları kendi kişisel bilgisayarlarınızda kullanmayın. Onları bilgisayarcılar kullanıyor 30 gramı 80 lira falan olduğu için. Linkini atayım PTM7950 alın.

Konuyu okuyun. Konuda da uygulayan arkadaşlar var. Orada anlatıldı çoğu kişiye nasıl olduğu vs.
önerdiğiniz ürün işlemcimin boyutunu aşıyor malesef.

MX 4 unut onu, MX 6'yı da unut. Bu ondan hem kaliteli hem de onlar laptopa uygun değil. Pump out yapıyorlar. Viskotizeleri iyi değil.

Tamam en yakın zamanda termal pedi alıp sonuçları paylaşırım. Şimdiden teşekkürler.

MX serisi macunlar laptopa uygun değil. Uygun olsa bile PTM7950 ile MX-4 boy ölçüşemez. PTM7950 sizi en az 5-10 yıl rahat götürür.

Almayı düşünüyorum teşekkürler.