orhan123

Gelişen
Başlıktaki gibi laptopum olan Casper NB 15.6 cihazım aşırı ısınıyor. Laptopumun işlemcisi günlük kullanımda 57-73 dereceleri gösteriyor. Hafif oyunlar açtığımda ise 90 100 dereceleri görüyor.
İşlemcim ve ekran kartım bu sorunları çıkartıyor. Yardımcı olursanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ruindry PTM7950 operasyonu yapılacak gibi duruyor. Ne dersin? :D
Her konuya da PTM7950 öneriyoruz da çok iyi ped be.

@orhan123 Kasanın içini açıp macunları ve pedleri kontrol ettiniz mi hiç? Toz doludur muhtemelen. En son ne zaman bakım yaptınız?
Kaliteli ürün önerilmeyi hak eder o fiyat bandında.
termal macun bakımını dün temizlik bakımını 2 ay önce yaptım.
Hangi macunla yaptınız, 50gr'si 80 TL'ye satılanlardan ise onlardan iş beklemeyin. 1-2 ay zaten onun için yeterli. Çok sürdüyseniz macunu ondan da ısınma yapar.

Termal macun hy510. sürmeden önce sıcaklık 5-6 derece fark ediyordu.

Niye böyle olduğu belli oldu. Dandik macunları kendi kişisel bilgisayarlarınızda kullanmayın. Onları bilgisayarcılar kullanıyor 30 gramı 80 lira falan olduğu için. Linkini atayım PTM7950 alın.

Konuyu okuyun. Konuda da uygulayan arkadaşlar var. Orada anlatıldı çoğu kişiye nasıl olduğu vs.

Kaliteli ürün önerilmeyi hak eder o fiyat bandında.

Hangi macunla yaptınız, 50gr'si 80 TL'ye satılanlardan ise onlardan iş beklemeyin. 1-2 ay zaten onun için yeterli. Çok sürdüyseniz macunu ondan da ısınma yapar.
gramı macunun üstünde yazmıyor ama termal macunu hem yaydım hem de taşırmadan sıktım.