Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Yaş kaç?Merhaba,
Çene geriliğim var. Bunun tek çözümü ameliyat mı? Başka çözümü var mı?
17, isterseniz fotoğraf da atabilirim buraya.
yusufumm07
Üstün
Benim de geri, bana özel bir alet takıyoruz demişlerdi korktum takttirmadım zamanında. Yaşın genç, büyüme çağındasın. Geç olmadan peşine düş.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dişlerin düzgün mü hocam?
Yusuf'un dedigi gibi stand takiliyor. Yegenimde vardi, onu ameliyat etmeden stand takmisti doktor. Hatirladigim 2 yil takili kaldi. 2 ayda bir kontrole gidiyordu. Tabii durumuna doktor karar verecek ama cok asiri bir yapisal bozukluk yoksa ameliyat olmadan da cozulur. Gecmis olsun.Benimde geri bana özel bir alet takıyoruz demişlerdi korktum takttirmadım zamanında Yaşın genç olmadan peşine düş
Önce tel ile ortodonti tedavisi, sonra çene implantı. Ağzının içinden çene ucuna ufak bir kesik atıp plastik implant yerleştiriyorlar. Youtube'da aratırsan ameliyat videolarına kadar bulabilirsin. Çocuk yaşta ergenlik öncesi ailen fark edip yaptırsa çok daha kolay olurdu fakat artık kemik yapın oturduğu için tedavisi çocuklardaki kadar kolay değil.
Evet diş teli taktım, hatta 3-4 ay oldu çıkartalı. Arka tarafımda diş teli var.
Önce tel ile ortodonti tedavisi, sonra çene implantı. Ağzının içinden çene ucuna ufak bir kesik atıp plastik implant yerleştiriyorlar. YouTube'da aratırsan ameliyat videolarına kadar bulabilirsin. Çocuk yaşta ergenlik öncesi ailen fark edip yaptırsa çok daha kolay olurdu fakat artık kemik yapın oturduğu için tedavisi çocuklardaki kadar kolay değil.
Hocam bende gıdık ve yanaklarım var yani kilom var versem biraz daha öne çıkma ihtimalı var mı?
ileride sakal uzatabilirsin, çenesi geride olanlar genelde keçi sakalı uzatıyor