Çözüldü CH341A nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Ne yazık ki hiçbir bilgim yok yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Her şey doğru gibi görünüyor, mandalı sıkıştır, fişten çektikten 1-2 dk sonra işlem yap. Enerjinin boşalmış olduğundan emin ol. Yazmadan önce yedek al ne olur ne olmaz.
Açıkçası o kablolar genelde bozuk oluyor yine de noktalar denk gelmeli kırmızı kablo chipin noktasına denk gelmeli programlayıcıya taktığın yön doğru ama kırmızı kablo nereye denk geliyor çözemedim kırmızı kablo aynı yönde mandala denk gelmeli imkanın varsa chipi sök montajla öyle programla.

Kırmızı kablo işarettir herhalde deyip 1'e koymuştum isterseniz fotoğraf atayım. Mandalda da kırmızı kablonun noktaya gelmesi gerektiğini söylediniz peki başka bilmem gereken bir şey var mı?
BIOS pilini söktüm, PSU'yu güçten çektim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey doğru gibi görünüyor, mandalı sıkıştır, fişten çektikten 1-2 dk sonra işlem yap. Enerjinin boşalmış olduğundan emin ol. Yazmadan önce yedek al ne olur ne olmaz.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…