Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Her şey doğru gibi görünüyor, mandalı sıkıştır, fişten çektikten 1-2 dk sonra işlem yap. Enerjinin boşalmış olduğundan emin ol. Yazmadan önce yedek al ne olur ne olmaz.
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Açıkçası o kablolar genelde bozuk oluyor yine de noktalar denk gelmeli kırmızı kablo chipin noktasına denk gelmeli programlayıcıya taktığın yön doğru ama kırmızı kablo nereye denk geliyor çözemedim kırmızı kablo aynı yönde mandala denk gelmeli imkanın varsa chipi sök montajla öyle programla.
Darth AMD
Başarılı
Açıkçası o kablolar genelde bozuk oluyor yine de noktalar denk gelmeli kırmızı kablo chipin noktasına denk gelmeli programlayıcıya taktığın yön doğru ama kırmızı kablo nereye denk geliyor çözemedim kırmızı kablo aynı yönde mandala denk gelmeli imkanın varsa chipi sök montajla öyle programla.
Kırmızı kablo işarettir herhalde deyip 1'e koymuştum isterseniz fotoğraf atayım. Mandalda da kırmızı kablonun noktaya gelmesi gerektiğini söylediniz peki başka bilmem gereken bir şey var mı?
BIOS pilini söktüm, PSU'yu güçten çektim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Darth AMD
Başarılı
Çok teşekkür ederim hocam sağ olun.Her şey doğru gibi görünüyor, mandalı sıkıştır, fişten çektikten 1-2 dk sonra işlem yap. Enerjinin boşalmış olduğundan emin ol. Yazmadan önce yedek al ne olur ne olmaz.