Durumuna göre izin verilmeli. Mesela derslerde buna izin verilebilir sonucu ve nasıl bulduğunu doğru anlatırsa. Yazılım konusunda da basit kodlarda sadece izin verilmeli.Bugün ChatGPT ile yazılan bir içerik için rapor geldi. Bu içeriklere izin verelim mi, kaldıralım mı? Sadece anketi doldurmakla kalmayın, görüşlerinizi de belirtin.
Detaylar
Kim cevapladı?Büyük ihtimalle şikayet edilen makale bana ait gibi görünüyor. Arkadaşlardan özür diliyorum ama kesinlikle Chatgpt ve türevi kullanılmadı. Chatgpt'ye ne yazarsanız yazın kesinlikle ben yazdım diyecektir.
Kendi resmi sitesinde bu sorun ise şu şekilde açıklanmıştır;https://help.openai.com/en/articles/8318890-can-i-ask-chatgpt-if-it-wrote-something ilginize arz ederim.
Kendi resmi sitesinde bu sorun ise şu şekilde açıklanmıştır;https://help.openai.com/en/articles/8318890-can-i-ask-chatgpt-if-it-wrote-something ilginize arz ederim.
Kaynak belirtmek zorunluluğu ile izin verilmeli.
Büyük ihtimalle şikayet edilen makale bana ait gibi görünüyor. Arkadaşlardan özür diliyorum ama kesinlikle ChatGPT ve türevi kullanılmadı. ChatGPT'ye ne yazarsanız yazın kesinlikle ben yazdım diyecektir.
Arkadaş haklı bu arada. Bard isimli yapay zekaya " Ankara'da deniz vardır ", ChatGPT'ye ise " Valorant 10 GB RAM ister " dedirten biri olarak bunu bende doğruluyorum. Ama harbiden öyle bir üslup ile yazmışsınız ki bir an ben bile raporlamayı düşünüyordum.
ChatGPT kullanmıyorum ama kullananlara saygı duyarım bana bir sakıncası yok. Emek çalma diyen arkadaşlar olmuş galiba neyin emeği acaba? Merakımdan soruyorumda. Para kazanmıyoruz sonuç olarak.
Arkadaş haklı bu arada. Bard isimli yapay zekaya " Ankara'da deniz vardır ", ChatGPT'ye ise " Valorant 10 GB RAM ister " dedirten biri olarak bunu bende doğruluyorum. Ama harbiden öyle bir üslup ile yazmışsınız ki bir an ben bile raporlamayı düşünüyordum.
Eki Görüntüle 4009
Eki Görüntüle 4011
İmlaya dikkat edeyim dedim sadece bu kadar kötü olmasını beklemedim
dewberry
Üstün
Ankara Denizi ?Arkadaş haklı bu arada. Bard isimli yapay zekaya " Ankara'da deniz vardır ", ChatGPT'ye ise " Valorant 10 GB RAM ister " dedirten biri olarak bunu bende doğruluyorum. Ama harbiden öyle bir üslup ile yazmışsınız ki bir an ben bile raporlamayı düşünüyordum.
Eki Görüntüle 4009
Eki Görüntüle 4011
Öyle bir yeri Bard'ı ısrar ede ede sonunda Ankara'ya deniz getirmiş olduk (!)
Tadinda ve mumkunse kaynak belirtecek sekilde verilebilir. Moderator inisiyatifine birakilmasi taraftariyim.
Bazilari cevabi, oldugu gibi yapistiriyor mesela.
Bazilari cevabi, oldugu gibi yapistiriyor mesela.
ChatGPT ve benzeri dil modellerinin forumlarda kullanımına izin vermek veya vermemek, forumun yöneticileri veya sahipleri tarafından belirlenen kurallara bağlıdır. Her forumun kendi kuralları ve politikaları vardır, bu nedenle bu konuda net bir yanıt almak için ilgili forumun kurallarını kontrol etmeniz önemlidir.
ChatGPT gibi dil modelleri, bazı durumlarda spam, kötü niyetli kullanım veya uygunsuz içerik oluşturulmasına neden olabilir. Bu nedenle, forum yöneticileri bu tür teknolojilerin kullanımını sınırlayabilir veya belirli kurallara tabi kılabilirler.
Eğer bir forumda ChatGPT'nin kullanımına izin verildiği konusunda şüpheleriniz varsa, forumun kurallarını inceleyerek veya forum yöneticileri ile iletişime geçerek net bilgi alabilirsiniz.
ChatGPT gibi dil modelleri, bazı durumlarda spam, kötü niyetli kullanım veya uygunsuz içerik oluşturulmasına neden olabilir. Bu nedenle, forum yöneticileri bu tür teknolojilerin kullanımını sınırlayabilir veya belirli kurallara tabi kılabilirler.
Eğer bir forumda ChatGPT'nin kullanımına izin verildiği konusunda şüpheleriniz varsa, forumun kurallarını inceleyerek veya forum yöneticileri ile iletişime geçerek net bilgi alabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-