ChatGPT içeriğine izin verelim mi?

• Evet

Oy: 110 30,7%
  • Hayır

Oy: 248 69,3%

• Oy verenlerin toplamı
    358
  • Anket kapandı .
@Recep Baltaş, bence ChatGPT ile yazılmış ne yoruma ne de konuya izin verilmeli. Ben konuyu foruma açıyorsam özgün cevap istediğim için açıyorum ya da yazıyorum yoksa her üye ChatGPT'ye yazmasını bilir. ChatGPT 4'ün avantajını bilemiyorum da forumdaki kimsenin de o üyelik için $20 ödediğini sanmıyorum. ChatGPT ile yazılmış cevap hem konu sahibine hem de forum üyelerine saygısızlıktır. ChatGPT'ye yazmasını biz de biliyoruz arkadaşlar, bizim de elimiz kolumuz var.
Katılıyorum, en basit konu ve cevaplar bile ChatGPT ile cevap verilmemesi gerekiyor.

@Recep Baltaş, bence ChatGPT ile yazılmış ne yoruma ne de konuya izin verilmeli. Ben konuyu foruma açıyorsam özgün cevap istediğim için açıyorum ya da yazıyorum yoksa her üye ChatGPT'ye yazmasını bilir. ChatGPT 4'ün avantajını bilemiyorum da forumdaki kimsenin de o üyelik için $20 ödediğini sanmıyorum. ChatGPT ile yazılmış cevap hem konu sahibine hem de forum üyelerine saygısızlıktır. ChatGPT'ye yazmasını biz de biliyoruz arkadaşlar, bizim de elimiz kolumuz var.
GPT 4, Bing AI ile ücretsiz geliyor.

Bugüne kadar 10 rehber yazdım Technopat ve Techolay'da. Hepsinde de bir emek ve uğraş söz konusu.
Ruhsuz bir yapay zekânın iki saniyelik eserinin buraya koyulmasına karşıyım. Rehber diye hiç uğraşılmamış bir yazı görmek istemem. Eğer rehber/makale yazılacaksa yapay zekâdan direkt alınması sadece bir aptallık olur.