Bu üst seviye özenle yazılmış ve asla anlaşılması zor olmayan Twitter açıklamasıyla beraber Chery, ülkemizdeki parça tedariği dahil olmak üzere bütün operasyonlarını durdurmuş. Ne diyorsunuz bu işe?
Bir yorum gördüm. Çok güzeldi. "Fiat ve Renault'dan şaşmayın. Varsın arka penceresi çevirmeli olsun..." Doğru gibi. Sizce?
Fransız grubu otomobillerin kendisi ucuz parçası pahalı
Şahsen şu an Megane aracım var bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum 14.000₺ fatura çıktı Haziran ayında.
Fransız grubu otomobillerin kendisi ucuz parçası pahalı
Şahsen şu an Megane aracım var bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum 14.000₺ fatura çıktı Haziran ayında.
Bu üst seviye özenle yazılmış ve asla anlaşılması zor olmayan Twitter açıklamasıyla beraber Chery, ülkemizdeki parça tedariği dahil olmak üzere bütün operasyonlarını durdurmuş. Ne diyorsunuz bu işe?
Bir yorum gördüm. Çok güzeldi. "Fiat ve Renault'dan şaşmayın. Varsın arka penceresi çevirmeli olsun..." Doğru gibi. Sizce?
Detaylı bir araştırma yaptığımda, belirttiğiniz kaynağın Chery'in resmi Türkiye hesabı olmadığını görüyorum. Bu tweet gerçeği yansıtmamakla birlikte, kaynak doğrulaması yapmadan konu açmanız beni üzdü Görkem hocam.
Ayrıca tweet'i paylaşan hesabın önceki gönderilerine baktığınız zaman, "acaba bu araç kaç tl?" gibisinden bazı absürt gönderilerle karşılaşıyorsunuz. Bu tarzda bir gönderi, resmi bir kuruluşun kurumsal kimliğine aykırı. Resmi ve gerçek Chery Twitter hesabını CheryTurkiye1 olarak aratabilirsiniz. İyi günler dilerim.