Selam dostlar,
Uzun zamandır rehber hazırlayamıyordum, sizlere faydalı olması açısından bunu hazırlamak istedim. Biliyorsunuz ki ben de bir 7 mm eksantrik zincirine sahip PSA grubuna ait araç kullanıyorum 2020 model. Bu süreçleri bizzat yaşadım, o yüzden deneyimliyim bu konuda. Bakalım neler yaşamışım, neler olmuş konunun devamında irdeleyelim. Bu zincirin normalde de değiştirilmesi gerekiyor, sadece kilometre, yıl ve durumu kontrol edilerek. Ama kullanılan 7 mm zincir hatalı bir tercih ve sorunlu olduğu için yetkili servis ücretsiz değişim gerçekleştirecektir başvuru yaptığınızda.
Uzun zamandır rehber hazırlayamıyordum, sizlere faydalı olması açısından bunu hazırlamak istedim. Biliyorsunuz ki ben de bir 7 mm eksantrik zincirine sahip PSA grubuna ait araç kullanıyorum 2020 model. Bu süreçleri bizzat yaşadım, o yüzden deneyimliyim bu konuda. Bakalım neler yaşamışım, neler olmuş konunun devamında irdeleyelim. Bu zincirin normalde de değiştirilmesi gerekiyor, sadece kilometre, yıl ve durumu kontrol edilerek. Ama kullanılan 7 mm zincir hatalı bir tercih ve sorunlu olduğu için yetkili servis ücretsiz değişim gerçekleştirecektir başvuru yaptığınızda.
Tespit Süreçleri
Bu zinciri yetkili servisin yapay zeka desteği ile sesini dinleyerek tespit ettiğini söylediler. Sorunlu olan kısım ile revize edilmiş kısım farklı zaten, oradan da belli oluyor. Ve model yılı da bunda etken, özellikle 2020-2023 yıllarında üretilenlerde sıkıntı var deniliyor. Yine de yetkili servise gitmenizi öneririm. Ayrıca ses de yapabiliyor bu 7 mm zincir, kendiniz de anlıyorsunuz ufak da olsa. Uzama da yapıyor maalesef biraz zincir. Her PSA araçta 7 mm zincir yok bu arada, kontrol bu yüzden önemli.
Yapılan İşlemler
Zincir ve üst kapak değişimi gerçekleşiyor, güncel olanlar monte edilip uygun yağ koyuluyor aracınıza. Kam mili değişiyor. 8 mm'ye uygun parçalar ile değişimler gerçekleşiyor. Ama burada dikkat edilmesi gereken nokta aracınızda ekstra bir yazılım, oynanma olmaması ve araca dışarıdan özelleştirme yapılmaması. Eğer siz dışarıdan ekstrem bir müdahalede bulunursanız, geri çağırma kampanyası dışında kalırsınız. Bunu da ekstra belirtiyorlar. O yüzden orijinal ve stok aracını kullananlar için herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Yetkili servis aracınıza bu işlemler için güncelleme yapıyor aynı zamanda, sadece parça değişmiyor. Örnek bir set paylaşacağım, incelersiniz.
Üst Kapak Sökülünce Yetkili Servis İletişimi
Şimdi bu parçalar değişirken aracınızda yetkili servis diğer parçaları da kontrol edip isteğinize bağlı olarak başka parça değişimleri de gerçekleştiriyor. Benim aracım 6 yaşında olduğu için devirdaim, V kayışı, triger kayışı değişimi de yaptırdım. 27 bin TL tuttu. Yani aslında eksantrik zinciri, V kayışı, triger ve devirdaim pompası hepsi içinde bu rakamlar çok uygun geldi yetkili serviste olmasına rağmen. Çünkü o bölge sökülünce bunları değiştirmek çok daha maliyeti uygun oldu ve titiz insanım. Başka bir özel serviste sadece devirdaim pompası değişimi için 30 bin TL fiyat aldım, ben o paraya komple değiştirdim parçalarımı yetkili serviste. İlerleyen dönemlerde o bölgelerin bir daha sökülüp takılmasını da istemedim. Hem ekstra para hem de sök tak yapılacaktı bir daha. Şimdi yıldan yıla klasik bakım yaptıracağım, uzun yıllar ağır bakım dertlerim de kalmadı. Servis sizinle iletişime geçtiğinde yaptırmak zorunda değilsiniz bu arada. Benden daha deneyimli ve tecrübeli dostlarım ile iletişime geçtiğimde çok mantıklı bir iş yaptığımı söylediler.
Son Sözler
Arkadaşlar PSA grubu dizel bir araca sahipseniz yukarıda belirttiğim yıllara ait muhakkak yetkili servis ile görüşün. Bu zincir çok tehlikeli. Arabayı stop ettiğiniz zaman bile kopabiliyor, hareket halinde kopabiliyor aynı zamanda. Eğer koparsa çok ciddi motor masrafı çıkartıyor. Ama siz geri çağırma kampanyasına başvuru yaparsanız ve parça beklerken zincir kopar araç hasar görürse tüm zararınız karşılanıyor, en yakın yetkili servise çekiliyor aracınız ve de size ikame araç veriliyor. Bunun sorumluluğunu alıyor PSA grubu. Örnekleri var bunun. Bu işlemleri yaptırmak aracınızın değerini düşürmez aksine yükseltir. Hem kullanırken hem de satarken. Ama aracınız için başvuru yapmazsanız maalesef sorumluluk alınmıyor. Başvuru yapmanız çok önemli. Özellikle Otokoç'a geçince PSA grubu hem işçilik fiyatları düşmüş hem de personelin ilgisi ve alakası çok artmış durumda. Yapılan işlemlerden sonra motor daha rijit, titreşimsiz ve performanslı çalışıyor artık. Bunu hissettiriyor, gözle görülür fark var. Güncel üretilen 1.5 BlueHDi motorlarda bu sorun yok zaten. Yorumlarda buluşalım, beklerim. Herkese iyi sosyaller dilerim.