Chery, Türkiye'de parça tedariği dahil bütün operasyonlarını durdurdu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Görkem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 859
2 ayrı kişi yazmış sanki Tweet'i. Başta Mermerler'e suç atılıyor sonda Mermerler konuşuyor. Yada ben anlamadım. Her neyse her konuya Chery de Chery diyen arkadaşlar ne düşünüyor acaba? Ben zaten isminde "Pro", "Ultra" gibi ekler olan arabayı almam. Büyük konuşmayayım ama Audi olsun yine almam. Telefonda bile garipsiyor insan.
Düzenleme: Haber gerçek değilmiş sanırım ama fikrim değişmedi hala Chery almam.

Son düzenleme:
Bizimkiler üç kağıt yapmış kesin. Başka bir nedeni olamaz.

Hocam işin garibi başta atılan hesap daha eski. Bende ufak bir araştırma yaptım ve o hesap aslında eski distribütör olan "Mermerler" in hesabı imiş.

Fake hesap bildiğiniz... Kurumsal bir firma böyle konulara böyle yanıtlar verir mi? Veriyorsa sorun var

Olay buymuş herhalde;

Dosya Ekleri

• IMG_20231229_090224.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Otomobil firmalarındaki bu geri çekilmeler acaba yeni katılan rakipler yüzünden mi

İfadeler: 143
Anladığım kadarıyla Chery Global ile Türkiye distribütör arasında anlaşmazlık var. Muhtemelen sözleşme maddeleri yerine getirilmedi ve Chery yeni distribütör bulana kadar çekilmiş gibi gözükecek. Satışları fena gitmiyordu. Türkiyeden vazgeçmezler.

Ortada bir uyuşmazlık var gibi çıkar kokusu...

Otomobil firmalarındaki bu geri çekilmeler acaba yeni katılan rakipler yüzünden mi
Pek sanmıyorum. Yeni rakipler için TSE belgeli servis şartı var ve bunu karşılayan firma sayısı 4 falan 4 tane servisle Çinli markalar bir şey başaramaz. En azından orta vade için....

Kaynak Serkan Tanyıldızı idi ama tweetini kaldırmış. Kendisi bir haberci olduğu için araştırma gereği duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…