Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
Boykot olması güzel. Güzel ama, acaba bizim koyunlar buna uyacak mı?
Başka ülkeye gelince "İsrail boykot orada din gardeşler ölüyor ölii ölii hüüü" yapmasını biliyorlar, iş kendi ülkelerine gelince farklı.
- Makaleler
- 6
Hocam hepsini anladım da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?Boykot " YandaslarBoykot Listesi " detaylı ve geniş liste üstteki biraz az. Boykota uyup uymamak sizin tercihiniz ve size kimse karışamaz ama ben şahsen özellikle ürün önerirken de bunlara dikkat edeceğim.
cemkaraca
Yetkin
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka bilmiyorum. Özgür Özel canlı yayında bu markaları açıklamıştı:Hocam hepsini anladım da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?
- EspressoLab
- D&R
- İdefix
- Demirören AVM
- Kilim Mobilya
- Ülker
- Türk Petrol
- Milangaz
- Likitgaz
- TRT
- TGRT
- İhlas Ev Aletleri
- Turkuaz Yayınevi
- Milli Piyango
- misli.com
- iddia.com
- ETS Tur
Bu boykotu yapanlar, malum boykotu yapan kitle gibi boykot yaptıkları mekana girip, slogan atıp, camları kırmayacak kadar zekidir.%100 boykot olmaz tabi ancak %70 olsa dahi ağır darbe alırlar ekonomik olarak.
EspressoLab'den kahve alıp yere döken birilerini göreceğimizi sanmam.
RoaringLion
Üstün
Özgür Özel ya bizi görecekler ya dibi görecekler diyor. Ana akım medyanın (show star tv8 atv ahaber vs.) saraçhane meydanındaki insanları, Özgür Özel’in sözlerini ekranlara aktarmadığı için bunu söylüyor. Bizi göstermezseniz biz de sizi boykot ederiz, ürünlerinizi almayız diyor. Bunları Sözcü TV gösteriyor. Diğerleri niye göstermiyor, olandan bitenden haberleri mi yok? Elbette var. Özgür Özel’in 40 dakikalık konuşmasından 30 saniye alıp sözde halka kin ve düşmanlık aşıladığını aktaran haberlerde bu olaylardan haberleri olduğunu görüyoruz. Sözcü TV’yi izlemeni, diğer kanalları ve onların markalarını izlemeyerek, tüketmeyerek boykot etmeni öneririm.Boykotun sebebi nedir? Bu firmalar adaletsizlik durumuna destek mi verdi.
cemkaraca
Yetkin
Sitede akşamı bekleyin yazıyor. Önceden yarını bekleyin yazıyordu. Sanırım mitingle beraber açıklayacaklar. Bekliyoruz..
Damlaya damlaya göl olur seçim gelene kadar neler olur göreceğiz.
Yap işlet devret ile yandaşlarına peşkeş çekilmişti uzun yıllarda onlarda kalacak gibi bu gidişle. Araban yoksa boş ver ama olanlar içinde zor biraz.
Hocam hepsini anladım da yavuz sultan selim köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?
Yap işlet devret ile yandaşlarına peşkeş çekilmişti uzun yıllarda onlarda kalacak gibi bu gidişle. Araban yoksa boş ver ama olanlar içinde zor biraz.
RoaringLion
Üstün
Paralı yol olduğu için olabilir. İstanbul’da yaşamıyorum ama bildiğim kadarıyla boğaz köprüsünden geçmek ücretsizken diğer köprülerden geçince HGS ile para ödeniyor. Birinci köprünün sürekli sıkışık ve trafiğin yoğun olmasının nedenlerinden biri bu olabilir.Hocam hepsini anladım da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?
Katılmıyorum. Boykotyap.com’da Demirören yazıyor. Ben nereden bileyim Demirören’i nasıl boykot edeceğimi… Ayrıntılı yazılmalıydı. Ayrıca daha çok firma yazmak etkinliği azaltmaz. Açık ve net yazılmış bi şey nasıl kafa karıştırsın?Şu an için Özgür Özel'in açıkladıklarına uymak en mantıklısı. Daha az firmaya daha etkili tepki koyulabilir.
Son düzenleme: