Hocam hepsini anladım da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?
Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka bilmiyorum. Özgür Özel canlı yayında bu markaları açıklamıştı:

• EspressoLab
  • D&R
  • İdefix
  • Demirören AVM
  • Kilim Mobilya
  • Ülker
  • Türk Petrol
  • Milangaz
  • Likitgaz
  • TRT
  • TGRT
  • İhlas Ev Aletleri
  • Turkuaz Yayınevi
  • Milli Piyango
  • misli.com
  • iddia.com
  • ETS Tur

%100 boykot olmaz tabi ancak %70 olsa dahi ağır darbe alırlar ekonomik olarak.
Bu boykotu yapanlar, malum boykotu yapan kitle gibi boykot yaptıkları mekana girip, slogan atıp, camları kırmayacak kadar zekidir. :)

EspressoLab'den kahve alıp yere döken birilerini göreceğimizi sanmam. :D

Boykotun sebebi nedir? Bu firmalar adaletsizlik durumuna destek mi verdi.
Özgür Özel ya bizi görecekler ya dibi görecekler diyor. Ana akım medyanın (show star tv8 atv ahaber vs.) saraçhane meydanındaki insanları, Özgür Özel’in sözlerini ekranlara aktarmadığı için bunu söylüyor. Bizi göstermezseniz biz de sizi boykot ederiz, ürünlerinizi almayız diyor. Bunları Sözcü TV gösteriyor. Diğerleri niye göstermiyor, olandan bitenden haberleri mi yok? Elbette var. Özgür Özel’in 40 dakikalık konuşmasından 30 saniye alıp sözde halka kin ve düşmanlık aşıladığını aktaran haberlerde bu olaylardan haberleri olduğunu görüyoruz. Sözcü TV’yi izlemeni, diğer kanalları ve onların markalarını izlemeyerek, tüketmeyerek boykot etmeni öneririm.

Damlaya damlaya göl olur seçim gelene kadar neler olur göreceğiz.

Hocam hepsini anladım da yavuz sultan selim köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?

Yap işlet devret ile yandaşlarına peşkeş çekilmişti uzun yıllarda onlarda kalacak gibi bu gidişle. Araban yoksa boş ver ama olanlar içinde zor biraz.

Hocam hepsini anladım da Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne alaka? Köprüyü mü boykot edeceğiz? Zaten sadece o köprü değil tüm köprüler ve yollar devlete ait değil mi?
Paralı yol olduğu için olabilir. İstanbul’da yaşamıyorum ama bildiğim kadarıyla boğaz köprüsünden geçmek ücretsizken diğer köprülerden geçince HGS ile para ödeniyor. Birinci köprünün sürekli sıkışık ve trafiğin yoğun olmasının nedenlerinden biri bu olabilir.
Şu an için Özgür Özel'in açıkladıklarına uymak en mantıklısı. Daha az firmaya daha etkili tepki koyulabilir.
Katılmıyorum. Boykotyap.com’da Demirören yazıyor. Ben nereden bileyim Demirören’i nasıl boykot edeceğimi… Ayrıntılı yazılmalıydı. Ayrıca daha çok firma yazmak etkinliği azaltmaz. Açık ve net yazılmış bi şey nasıl kafa karıştırsın?

Son düzenleme: